Lifestyle

Ettől a hétköznapi cselekvéstől sokkal hamarabb ráncosodik a szánk - ideje leszokni róla, ha szép ajkakat szeretnél

Gyermekként talán te is imádtad szívószállal szürcsölgetni kedvenc italodat, néhányan viszont úgy vélik, a szívószálak valójában az ajkaink körül megjelenő ráncokért is felelősek lehetnek.

Vajon igaz ez?

Sokan szeretnek szívószálat használni ivás közben, a témával kapcsolatban viszont nemrégiben egy eddig sosem boncolgatott aggodalom kapott szárnyra. Egyre több TikTok felhasználó figyelmeztet arra, hogy a gyakran ismételt szívószálas ivással járó mozdulatok hosszú távon redők, ráncok kialakulásához vezethetnek az ajkak körül. Ha kíváncsi vagy, mit is gondolnak erről a szakértők és valóban érdemes-e inkább messziről kerülni az egyébként ártalmatlannak tűnő szívószálakat, olvass tovább!

Az ajakráncok függőleges barázdák, amelyek legtöbbször a száj felett alakulnak ki. Sokan úgy vélik, ajkaink összeszorításával is hozzájárulunk a száj körül megjelenő ráncok kialakulásához, ezért bizonyos tevékenységek, mint például a dohányzás, vagy éppen a szívószállal történő ivás is elősegíti a ráncok megjelenését. Bár sok őrültségnek lehettünk már tanúi a TikTokon, ezúttal egy egészen különös trend kapott szárnyra, mégpedig az anti-ránc szívószálak jelensége, amelyek speciális kialakításuknak köszönhetően elvileg megelőzik a ráncok kialakulását.
Kattints a további képekért!

Mindenképp megéri kipróbálni ezt az elsőre furcsának tűnő trükköt, ha sokáig szeretnél gyönyörködni a párodtól kapott virágcsokorban.

Leadfotó: 123rf, forrás: nypost.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.