Túl tökéletesek a fotómodell mellei - "bosszúból" folyamatosan törlik az Instagramról

A 25 esztendős szlovákiai származású szépség váltig állítja: hibátlan természetes melleivel vívta ki egyesek nemtetszését, ezért törlik sorozatosan a profilját a képmegosztó platformról. Sem ő, sem pedig egyre méretesebb rajongói bázisa nem örül a rosszakarók tevékenységének.

Túlságosan dögös

Közhely, hogy egy különösen vonzó külsejű nő sokkal könnyebben és gyorsabban érvényesül az életben, mint átlagos testi-fizikai tulajdonságokkal megáldott hölgytársai. Persze, mint számos más közhely, ez is inkább szemernyi igazságmag köré szőtt, többnyire rosszindulatú és sztereotípiákon alapuló okoskodás. Hiszen a mindennapi életben sokszor tapasztaljuk, hogy egy attraktív nő nemcsak áldását, de ódiumát is megtapasztalja istenadta szépségének. Egyesek ugyanis mohón, szenvedélyesen rajonganak érte, már-már bálványozzák, de ugyanakkor kialakul körülötte egy masszív ellentábor is, melynek tagjai folyamatosan gáncsolják, inzultálják, megpróbálják ellehetetleníteni.

A 25 esztendős szlovákiai származású fotómodell, a jelenleg Bécsben élő Veronika Rajek nemrégiben saját bőrén tapasztalta meg, hogy a makulátlan küllemmel megáldott, kimagasló erotikus kisugárzással rendelkező nők élete sem fenékig tejfel: irigyeik bizony többször törnek borsot az orruk alá, mint azt hinnénk. Veronika több mint egymillió követővel büszkélkedhet az Instagramon, ez azonban nem feltétlenül teszi boldoggá a szexi modellt, ugyanis - miként a LadBible című bulvárlap beszámolt róla - profilját sorozatosan törlik a képmegosztó platformról, mégpedig - Veronika állítása szerint - azért, mert egyszerűen túlságosan dögös.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2