Szerelmi horoszkópunk föld jegyűeknek

Tudni szeretnéd, ki illik hozzád? Hogyan viselkedsz a szerelemben? Eláruljuk!

Bika:

A bikák személyiségéből sugárzik a béke és a nyugalom. Megbízható társak és jó szeretők. Nehezen kötelezik el magukat, mert a házasságot egy életre szóló köteléknek tartják. Féltékeny típusok, ezért meg kell tanulniuk, hogy ne sajátítsák ki a párjukat. A finomkodás, és a burkolt érzelemnyilvánítás nem az ők világuk, a szerelmüktől is elvárják az őszinteséget és a nyílt beszédet. Értékelik a párjukban a jó humort. Az ágyban szeretik azt, ha fesztelenül viselkedik a partnerük, mert akkor ők is fel tudják oldani a gátlásaikat. Olyan társra vágynak, aki képes megadni nekik a biztonságra épülő kapcsolatot.

Akikkel összeillenek: Bak, szűz és a skorpió

Akikkel nem illik össze: Vízöntő és az Ikrek

Szűz:

A szűz jegyűek általában hűvösek és tartózkodóak a szerelemben. Ez jelentheti azt, hogy túlzottan érzékenyek. Hajlamosak a zárkózottságra, de ennek ellenére igénylik a gyengédséget és a törődést. A szív dolgaiban a józan ész dönt. Nehezen hagyj fel a szűzies viselkedésével a sex terén, ezért olyan partner illik hozzá, aki könnyen oldja a gátlásait. Inkább barát, mint lángoló szerelmes.

Akikkel összeillik: Halak, Bak és a Bika

Akikkel nem illik össze: Ikrek, Vízöntő, Nyilas

Bak:

Ritkán mutatja ki az érzéseit, ehelyett hűvös és tartózkodó. Gyakran helyezi a kötelességet a szerelem elé. Túl sok figyelmet fordít a mindennapok dolgaira, és háttérbe szorítja a szerelmet. Általában megvizsgálja a párja anyagi helyzetét, mielőtt összekötné vele az életét. Szereti birtokolni a szeretteit. A hosszú távú kapcsolatokat részesíti előnyben, mivel vágyik a biztonságra. Ragaszkodó típus, aki szeret mindent megadni a társának, cserébe csak egy kis megbecsülést vár. A kapcsolatban a kis dolgoknak is nagyon tud örülni. Ha meg akarunk hódítani egy bak jegyűt, akkor romantikusnak kell lennünk és fontos az őszinteség is.

Akikkel összeillik: Rák, Szűz, Bika

Akikkel nem illik össze: Nyilas, Mérleg, Oroszlán

Oldalak