Lifestyle

Szerelme csókos száját varratta magára a srác, majd sokkoló telefon érkezett

Akarata ellenére lett a nap lúzere az a srác, aki csak azt szerette volna bizonyítani: érzései mélyek és az örökkévalóságnak szólnak.

Tetkó

Az, hogy a szerelmespárok közös tetoválást készíttetnek, jó ideje ismert. Mi magunk is bemutattuk már a legnépszerűbb motívumokat és azokat is, amik már a vérciki kategóriába tartoznak egy ideje. Van a másik kategória, ami a párkapcsolatokat és a tintaművészetet illeti: amikor az egyik fél egy tetoválással bizonyítja az érzéseit és szerelmét. Most egy ilyen esetet mutatunk be - igaz, ez a srác ma már feltehetően mindent visszacsinálna, ha tehetné. A TWN.hu szúrta ki, az egész világ rajta röhög ma.

Lapozz a röhejes videóért!

Fotó: TikTok/officialfeelgoodink

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...