Szeptember a Kakas hónapja, támadnak a vírusok a kínai asztrológia szerint is?

Sok mindenre megtanít ezzel kapcsolatban a jin-fém időszaka – Olvasd el szakértőnk, Padma havi előrejelzését!

Intelligencia, büszkeség jellemzi a Kakast

A Kakas külső szépségével és intelligenciájával is elkápráztatja a környezetét, amelyekre ráadásul büszke és érzékeny is. Olykor megsértődhet, és elegáns, jól célzott visszavágásra számíthatunk tőle. Mindez a benne rejlő jin-fém elemnek köszönhető, amely most mindannyiunkra hatással lesz. Finoman, de határozottan húzzuk meg határainkat, fegyelmezettséget, tiszteletteljes hozzáállást várunk el másoktól - és mások is tőlünk! Természetesen némi kakaskodás is várható: ki az okosabb, kinek az érvei a meggyőzőbbek, kinek van ‘igaza’ és még annál is jobban igaza… Na, ez a rész nagyon fárasztó lesz, ráadásul nem feltétlenül számíthatunk őszinte, korrekt kommunikációra, bizonyos tények elhallgatásra, elferdítésre kerülhetnek. Aki alapvetően a saját életére koncentrál, azt ez nem fogja különösebben befolyásolni.

Tehát ismét szűkülnek körülöttünk a keretek, rendkívüli szabályok betartására kényszerülünk. Az idei Fém-Patkány évének őszi, fém elem által uralt időszakában igazából ez RENDBEN VAN! Legjobb, ha elfogadjuk azt, ami van - nem véletlenül jött, valahol megteremtettük közösen -, és szépen, fegyelmezetten betartjuk a szabályokat, előírásokat, járványügyi óvintézkedéseket. Kellemesebben mehetünk át az időszakon, ha ellenfeszülés helyett ismét csak úszunk az áramlattal és megéljük azt, amit tanítani szeretne nekünk.

Lapozz és olvasd tovább az előrejelzést a következő oldalon!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.