Lifestyle

Azonnal tedd meg ezt az egy dolgot, miután belépsz a hotelszobába: az életed is múlhat rajta!

Egy szállodai alkalmazott olyan titkokat osztott meg, amelyekről a vendégeknek mindenféleképpen tudniuk kell, mielőtt gyanútlanul kényelembe helyeznék magukat a hotelszobájukban.

Hasznos tippek és tanácsok

Egy rövidebb utazás vagy épp egy hosszabb nyaralás során az egyik legfontosabb dolog kényelmünk érdekében az adott szállás tisztasága és biztonsága amellett persze, hogy a hotel vagy szálloda hol, milyen környéken helyezkedik el, mennyire drága, és milyen messze van a turisztikai látványosságoktól. Persze ez utóbbi szempont egy pihenéssel töltött wellness során annyira nem is lényeges, a szoba tisztasága és a higiénia azonban mindenkinek nagyon fontos, hiszen senki sem szeretne egy nem megfelelően kitakarított mosdóval vagy zuhanyfülkével, esetleg penészes falakkal és foltos ágyneműkkel találkozni. Nos, egy szállodai alkalmazott belsős titkokat osztott meg nemrégiben az eShore utazási vállalattal a Mirror cikkje szerint, és elárulta, mi az az egy dolog, amit mindenképp és azonnal érdemes megtenni a hotelszobába lépve. Galériánkban olvashatod a részleteket!

A szállodai dolgozó szerint az egyik legfontosabb dolog, hogy becsekkolás után a szobába, pontosabban a mosdóba érve azonnal hajtsuk fel a WC-ülőkét húzzuk le a WC-t. Hogy miért olyan fontos ez? Nos, az alkalmazott úgy gondolja, akár az életünk is múlhat rajta.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle