Lifestyle

Hogy énekeld ki magadból a csalódást? Íme a 7 legnépszerűbb szakítós szám

Szakítani olykor a legszörnyűbb érzés a világon. Ilyenkor általában arra van szükségünk, hogy egy nagy tál fagyival bekuckózzunk az ágyba kedvenc, melankolikus zenéink társaságában.

Mit hallgassunk szakítás után?

Köztudott, hogy egy szakítást úgy lehet a leggyorsabban és legkönnyebben átvészelni, ha teret adunk érzelmeinknek és meggyászoljuk a kapcsolatot. Ennek egyik remek módja, ha elővesszük jól bevált szakítós lejátszási listánkat. A listán viszont nem feltétlenül csak szomorú számok kaphatnak helyet. Egy szakítás egészen izgalmas is tud lenni, lehetőséget ad számunkra, hogy belekezdhessünk életünk új fejezetébe, ez pedig egy olyan intenzív érzelem, amit talán még a fájdalomnál is több szám dolgozott fel. Ezek a zenék terápiaként szolgálhatnak, hogy újra visszataláljunk önmagunkhoz. Mutatjuk, mik a legnépszerűbb szakítós számok a Spotify streamek és a Youtube megtekintések alapján!

7. Ariana Grande – thank you, next Ariana Grande 2019-es albumának címadó dala igazán felszabadító lehet egy szakítást követően. A dalt csaknem 1,7 milliárdszor hallgatták Spotify-on és 750 millió Youtube megtekintést tudhat magáénak. Énekeld torkod szakadtából a szöveget, miközben búcsút intesz a múltnak és magabiztosan, határozottan tekintesz a jövő felé! Hidd el, máris jobban fogod érezni magad, ha más perspektívából látod a dolgokat!
Kattints a további képekért!

Szakítani sosem könnyű, vannak azonban esetek, amikor az átlagosnál is kínosabb és fájdalmasabb a végső búcsú. Ennek a három csillagjegynek a szülöttjeivel kétszer is gondold meg, hogyan vetsz véget a dolgoknak.

Leadfotó: Pexels, forrás: hellogiggles.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!