Szabadság a babáknak! Ilyen a tökéletes pelenka

A Pampers új Premium Care Pants bugyipelenkája ideális körülményeket biztosít a baba bőrének, és olyan puha, hogy viselete szinte észrevétlen. Gumírozott derékrésze rugalmasan követi a baba mozdulatait, hatékonyan csökkentve a szivárgás kockázatát. Az új kialakítás a pelenkacserét is annyira megkönnyíti, hogy a babák még csak fel sem figyelnek rá. (x)

Csak szabadon

Dr. Gyarmati Andrea, a Pampers gyermekorvos szakértője szerint a babák egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy szabadon fedezzék fel a környezetüket. Ahhoz, hogy a babák tanuljanak, és minél többet megértsenek a világból, fizikailag bele kell vetniük magukat a környezetükbe, a szabadság pedig megadja nekik azt a lehetőséget, hogy saját maguk fedezhessék fel a világot, ami igen fontos az egészséges fejlődésükhöz. Az olyan puha pelenka használata, mint amilyen a Pampers Premium Care Pants bugyipelenka, remek módja annak, hogy zavartalanná tegyük babánk felfedezéseit, megadva nekik az önfeledt szabadság érzését.

Puha és kényelmes

Szekeres Nóra is így gondolja, akinek legfiatalabb gyermeke nemrég lépett ebbe a mindent felfedező, aktív korszakba. „Alex 7 hónapos korában kezdte el önállóan kúszva-mászva felfedezni a játszószőnyegen túli világot.” – meséli a műsorvezető, három gyermek édesanyja és a Pampers Premium Care új arca.

"A folyamatos mozgás mellett a megfelelő kényelemre is szüksége volt, hogy új dolgokat ismerhessen meg. Nem akartam feleslegesen akadályozni semmiben, mert tisztában voltam azzal, hogy az egészséges fejlődéséhez nagyon fontos, hogy szabadon fedezhesse fel a környezetét, ezért kapóra jött, hogy megismertem a Pampers Premium Care bugyipelenkát. A pelenka szárazon tartja Alexet, és nagyon kényelmes, így észre sem veszi, hogy van rajta valami, és arra tud összpontosítani, ami igazán fontos.”

Az új Pampers Premium Care Pants bugyipelenka kétféle méretben és kiszerelésben kapható: 4-es méretben 22 és 44 darabos csomagban, valamint 5-ös méretben 20 és 40 darabos kiszerelésben.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!