Lifestyle

500 forintodba se kerül: a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolíthatod ezzel a két "csodaszerrel" a sütőről

Ha vegyszerek nélkül szeretnél megszabadulni a sütő belsején felhalmozódott zsírfoltoktól, ételszennyeződésektől és piszoktól, akkor olvass tovább, ugyanis cikkünkben eláruljuk, mit is kell tenned pontosan annak érdekében, hogy készüléked úgy ragyogjon, mint új korában!

Takarítás vegyszerek és kemikáliák nélkül

A sütő alapos megtisztítása az a feladat, amelyet a házimunka elvégzése során mindenki igyekszik elkerülni, hiszen a sok súrolás olykor maga a rémálom. Rengeteg időbe telik ugyanis eltávolítani minden ételszennyeződést, zsírt és koszt a sütő belsejéből - éppen ezért általában minden háziasszony a legerősebb vagy épp legdrágább tisztítószer után nyúl, ami a boltban kapható, pedig kemikáliák és vegyszerek nélkül is könnyedén elérhetjük a vágyott végeredményt. Két filléres dologtól ugyanis a sütő úgy fog ragyogni, mintha vadonatúj lenne - galériánkban eláruljuk, mit kell ehhez beszerezned, de valószínűleg már neked is van otthon a konyhádban ebből a két "csodaszerből"!

A sütőn rövid időn belül rengeteg szennyeződés fel tud halmozódni, ha ezeket pedig túl sokáig otthagyjuk, még a kellemetlen szagokkal, illetve az odatapadt, odaégett ételmaradékokkal is számolnunk kell.
Kattints a további képekért!

A kávét számtalan módon lehet ízesebbé varázsolni, azonban fontos megjegyezni, hogy vannak olyan készítmények és összetevők, amelyeket tilos belecsempészni az italba; cikkünkben azt is eláruljuk, miért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?
Lifestyle