Lifestyle

A spirituális fürdő az egyik legjobb dolog, amit a mentális egészségedért tehetsz: Mutatjuk, hogy csináld, hogy tényleg hasson!

A spirituális fürdőzés a TikTok-on is nagyon népszerű és ez nem véletlen, hiszen egyszer tényleg mindenkinek ki kell próbálnia.

Egy jól felturbózott habfürdő

A habfürdő felturbózott változata, a spirituális fürdő már-már egy művészeti forma. Szirmokkal, gyertyákkal, különféle elixírekkel és komolyan esztétikus dekorációval úgy tervezték, hogy boldogan elnyújtott, elmélkedő, a mentális egészségedre jótékonyan ható és igazán kényeztető szeánsz legyen.

Az embereknek évszázadok óta spirituális kapcsolatuk van a vízzel. Az ókori Görögországtól kezdve az ókori Indián, Egyiptomon és Izraelen át egészen a modern kori keresztelőig az emberek a fürdőt arra használták, hogy lelküket megtisztítva és elméjüket kitisztítva gyógyítsák a szellemüket - és úgy tűnik, hogy a modern kor fürdőzőinek milliói ihletet merítettek belőle.


A spirituális fürdő lényege, hogy elmerülünk a testünkben, miközben egy célunkon, szándékunkon gondolkodunk. A spirituális fürdőzés legjobb része, hogy valóban a saját ízlésedre szabhatod, kezdve a hozzávalókkal, amikkel megtöltöd a fürdőt, a zenén át, egészen az illatgyertyákig olyanokkal dobod fel, amilyenek téged boldoggá, nyugodttá tesznek. Összeszedtük a tökéletes spirituális fürdő legfontosabb lépéseit:

Biztosítsd a helyszínt Tegyél be egy meditációs, relaxációs lejátszási listát, gyújts meg néhány gyertyát, amivel meghitt, spirituális hangulatot teremthetsz. Ha neked ez még nem lenne elég, elhelyezhetsz a fürdőben egy diffúzort is, hogy egy jól megválasztott illóolajjal egy kis aromaterápiában is részesítheted magad, ami csökkenti a szorongást és a stresszt.
Kattints a további képekért!

Forrás: Glamour Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.