Lifestyle

Poénból csináltatott DNS-tesztet - kis híján megállt a szíve, amikor értesült az eredményről

Az 52 éves Farrah nem is sejtette, micsoda lavinát indít el, amikor DNS-tesztet vásárolt magának.

Csak viccnek szánta

Ha nem hasonlítasz sem a testvéreidre, sem a felmenőidre, joggal vetődhet fel benned a kétely: lehet, hogy amolyan "elcserélt" gyerek vagy, és valójában semmit sem tudsz a valódi családodról? Kínzó dilemma ez, hiszen roppant kényes kérdésről van szó, amit nem tehetsz fel csak úgy a (nevelő)szüleidnek. Ezekben a különleges esetekben tényleg csak a szeszélyes, kiszámíthatatlan véletlen siethet az ember segítségére. Az 52 éves Farrah Khiji-Holmes például mindig is kakukktojásnak érezte magát a saját famíliáján belül, ugyanis egyik családtagjára sem hasonlított igazán. Hosszú éveken át marta a lelkét a gyötrelmes kétely: mi van, ha kisgyermekként adoptálták? A kérdésre a választ végül egy DNS-teszt adta meg. Farrah eredetileg azért vásárolta meg magának a tesztet, mert nevetni szeretett volna egy jót - szinte teljesen biztos volt ugyanis benne, hogy csak képzelődik, s szó sem volt itt semmiféle örökbefogadásról. Amikor azonban értesült a teszt eredményéről, az 52 esztendős nő élete fenekestül felfordult - számolt be róla a Mirror cikke. Nemcsak arról van ugyanis szó, hogy saját múltjával, vérrokonaival kapcsolatban tett elképesztő felfedezést, de rengeteg új személy lépett be az életébe, miután kézhez kapta a DNS-teszt eredményét. A nő fordulatos és tanulságokban bővelkedő utazása tulajdonképpen csak ezt követően vette kezdetét.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.