Már most írd fel a naptáradba! Ez lesz október egyik legjobb programja

Magyarország legnagyobb tömegsportrendezvénye újra számos lehetőséget kínál, hogy a futás örömét élvezd. Hosszabb és rövidebb távokon tehetsz próbát, de futhatsz párban, váltóban, sőt akár még egy tempósat sétálhatsz is. A SPAR standján frissítő ételek és italok várnak, miközben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági kezdeményezéseit is támogathatod. (x)

Naptárt elő! Október 6-7. SPAR Maraton

A SPAR büszke arra, hogy a több tízezer embert megmozgató futófesztivál főtámogatója lehet, hiszen a vállalat alapértékei közé tartozik az egészséges életmód népszerűsítése és a társadalmi szerepvállalás. A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál 33. alkalommal kínál több féle lehetőséget arra, hogy az erőnlétünket próbára tegyük, október 6-án és 7-én.

Szombaton a rövidebb futótávoké, valamint a tempósabb sétáé a főszerep, ekkor tartják a SPAR 4x2 km-es váltó, a Nestlé Családi Futás, a Landliebe futás, a Riska Minimaraton és az Erste Maratonka futamait, illetve a Győri Édes Gyaloglás Kicsiknek és Nagyoknak 2,5 km-es családi sétáját. Ezen a napon kerül sor a Fodisz Esélyegyenlőségi Futamára is.

Vasárnap a klasszikus maratoni távot lehet teljesíteni Budapest világörökségi helyszínein keresztül. A versenyzők itt is választhatják a páros formát, a Tolle UHT Maratonstafétán pedig négyfős váltócsapatok oszthatják el egymás közt a 42 kilométert. Ezen a napon egy kisebb távon is el lehet indulni, a Real Nature 30 km-es futamán. A start és a cél a budai Pázmány Péter sétányon lesz, ahová a SPAR nemcsak a futókat, hanem a lelkes szurkolókat is szeretettel várja.

Fuss Nórival!

Az idei év különlegessége, hogy a 10 km-es távot teljesítőknek a SPAR háziasszonya, Ördög Nóri saját példáján keresztül segít. A felkészítő online tréningek szakértők bevonásával zajlanak, majd Nóri is rajthoz áll a versenyen, így bárki csatlakozhat hozzá október 6-án, 15.45 órakor.

Újra mesekönyv-gyűjtés

A futófesztiválon, mint tavaly, úgy idén is SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közösen gyűjt mesekönyveket a rászoruló gyermekeknek. A szervezők a főtámogató standja melletti Máltai-sátorhoz várják a már nem használt, jó állapotú mesekönyveket mindenkitől, aki megteheti, hogy segítsen.

Az áruházlánc a futófesztiválon is együttműködik stratégiai partnerével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, közösen támogatják az „Ide hozzuk a játszóteret!” programot. A szervezet mozgó játszóterei az ország több mint 300 kistelepülésére viszik el a játék örömét, hogy a legszegényebb családok gyermekei is megismerhessék azt. A SPAR a maratoni standja teljes bevételét ebben az évben is a játszótérprogram támogatására ajánlja fel.

SPAR Életmód program

A vállalat a budai Pázmány Péter sétány rajt-cél szakaszán a SPAR Életmód Programot is népszerűsíti. A rendezvényre látogatók - az egészségtudatos életvitellel kapcsolatos - saját márkás finomságokat kóstolhatnak meg, nyereményjátékokban vehetnek részt és a SPAR szakértőitől válaszokat kaphatnak a minőségi táplálkozással és a sportolással kapcsolatos kérdéseikre.

Regnum ízek és enjoy. készítmények

Széles gasztronómiai választékkal várja a futófesztiválra látogató versenyzőket és szurkolókat a SPAR Regnum standja: a Pázmány sétányon hotdoggal és debrecenivel, valamint szomjoltókkal - többek között SPAR Verde ásványvizekkel - fogadják a vendégeket, akik megkóstolhatják az új enjoy. üzem szendvicseit is. Vasárnap délután Vas Zsolt, a SPAR frissőre kínálja a finomabbnál finomabb harapnivalókat.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!