South Park: oltásügyi különkiadással jelentkezik a népszerű animációs sorozat

Csak egy pici szurinak indul... de lehet, hogy egy hatalmas oltás lesz a vége? Újabb egyórás különkiadással jelentkezik a South Park! A legendás animációs sorozat készítői ezúttal a járványtagadást, az oltásszkepticizmust, és a QAnon mozgalom elszállt összeesküvés-elméleteit állítják pellengérre, természetesen a védjegyükké vált groteszk, polgárpukkasztó és szatirikus hangvétellel. A South ParQ – Oltásügyi különkiadás március 15-én, eredeti nyelven, felirattal lesz látható a közkedvelt magyar csatornán, néhány héten belül pedig már jön a szinkronos változat is.

Speciális epizóddal jelentkeznek a coloradói kisiskolások

South Parkban a szokásosnál is nagyobb felfordulást okozott a koronavírus-járvány: októberben fény derült arra, hogy a vírus Randy Marsh ámokfutásának köszönhetően terjedt át az emberekre, hiszen sajátos „gyógyászati eszközei" nem várt következményekkel jártak. Eric Cartman váratlan áldozata is hiábavaló volt, hiszen Garrison elnök egyetlen mozdulattal elvette a reményt a város lakóitól az ellenszer elkészítésére, ráadásul a helyiek így határozatlan időre karantén alá kerültek.

A Járványügyi különkiadás tökéletes lenyomata volt 2020-nak: a járvány mellett a társadalmi feszültségek és az amerikai elnökválasztás is górcső alá került. Fél évvel később az alkotók újfent görbe tükröt állítanak társadalmunk számára; az oltasászkepticizmus és az ehhez kapcsolódó összeesküvés-elméletek kellő muníciót biztosítanak ehhez! Vajon mit kezdenek a coloradói örök negyedikesek egy kétezer dolláros vakcinaajánlattal? Hogyan rendeződnek a fizikai konfliktusok a szociális távolságtartás jegyében? Sikerül-e Butterst jobb belátásra bírni a vírustagadásában? Egy biztos: Cartman provokatív szövegeit egyetlen orvosi maszk sem képes visszafogni!

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!