Lifestyle

Csak erős idegzetűeknek! Sokkoló pillanatok, amiket élőben közvetített a tévé

Ezek garantáltan a frászt hozzák rád.

A tévétörténelem legsokkolóbb eseményei

Bár a szerkesztők az élő adásokat is igyekeznek az utolsó pillanatig megtervezni, mindig történhetnek olyan váratlan dolgok, amiket senki sem láthat előre.

Szamurájkarddal szúrták le a politikust

1960. október 12-én Inejiro Asanuma japán politikust élő adásban gyilkolták meg. A férfi éppen egy politikai vitán vett részt, amit a tévé is közvetített. A 17 éves Otoya Yamaguchi felszaladt a színpadra, majd Asanuma bordái közé szúrta a fegyvert, aki azonnal meghalt.

Szívrohamot kapott a komikus

1984. április 15-én az ismert komikus, Tommy Cooper előadás közben szívrohamot kapott és összeesett a színpadon. Mivel Cooper műsora rendszerint hemzsegett a szándékosan elrontott bűvésztrükköktől, a közönség sokáig észre sem vette, hogy baj van, csak folytatták a nevetést. Cooper nem sokkal ezután elhunyt.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Leadfotó: 123rf.com Fotók: youtube.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok