Sia, Rita Ora és Shawn Mendes egy klipben - Ezért álltak össze a sztárok

Rengeteg híresség közreműködött még.

Együttműködés

Az már nem új a nap alatt, hogy néhány híresség összeáll egy-egy jó ügy érdekében, és közös erővel próbálják felhívni a figyelmet valami igazán fontosra. Most többek között Shawn Mendes, Justin Bieber, Snoop Dogg és még sokan mások, mint Leonardo DiCaprio vagy Miley Cyrus alkottak közösen egy igazán fülbemászó dalt, ami nemcsak aranyos és vicces, hanem egy nagyon ijesztő tényre hívja fel a figyelmet, miszerint az emberiség készül tönkretenni saját világát, a Földet. A globális felmelegedés már nem csak valamilyen "távoli jövőben esetleg megtörténhet" dolog, ha így folytatjuk az energiapazarlást és a szemetelést, könnyen elpusztíthatjuk saját fajunkat, és még megannyi másikat is magunkkal együtt. Itt az ideje komolyan venni ezt a problémát és próbálni valamilyen környezettudatos, hosszútávon is működőképes életvitelt kialakiítanunk a mindennapokban. Ez mindannyiunk felelőssége.

Lehetőségek

Erre már számos mód létezik, most csak néhány a legfontosabbak közül:

  • egyél kevesebb húst, hetente tarts legalább egy-két vega napot, mert az állati eredetű, feldolgozott hús ilyen nagy mennyiségű előállítása nagyon megterheli földünket;
  • kevesebbet autózz, többet biciklizz, amivel tisztább levegőt biztosíthatsz mindenki számára;
  • ne pazarold az energiát: ne folyasd a vizet és ne hagyd égve a lámpákat, amikor már nem használod azokat;
  • ne vegyél meg mindent, ami megtetszik, próbálj mindennel takarékoskodni, de ha mégis vásárolsz, ne kérj hozzá műanyag szatyrot - legyen nálad mindig egy újrahasznosítható táska.

Kislányként ki ne álmodozna habos-babos ruhás esküvőjéről, boldog felnőttségéről, ahogyan azt is elképzeli, álommunkahelyen dolgozik majd.

Leadfoto: youtube.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!