Shoppingolj anélkül, hogy lejárnád a lábad! Ráadásul most még nyerhetsz is vele

Előre kiver a víz, ha a bevásárlóközpontok fülledt levegőjére, a neonfényekre, a zsúfolt folyosókra és az órákon át tartó gyaloglásra gondolsz? Ha élvezed a shoppingolást, de a plázákat kerülöd, akkor neked tökéletes választás a STOP SHOP, ahol anélkül szerezheted be a legújabb trendi darabokat, hogy lejárnád a lábad. (x)

A plázafóbiások mennyországa

Jelenleg az országban tizenkét STOP SHOP működik - több Budapesten és környékén található, de vannak üzletközpontok a Balaton környéki turisztikai régióban és nagyobb városok közelében is -, melyeket jó megközelíthetőségük miatt gyorsan és egyszerűen elérhetőek, és főként emiatt igen sokan szerették már meg a STOP SHOP-okat. Emellett még attól vonzók mind a plázafóbiások, mind a shopping-rajongók számára, hogy gyorsan, egyszerűen és könnyedén, zsúfoltság nélkül, kényelmesen szerezhetik be az áhított darabokat.

Természetes fény, ingyenes parkolás

Miért is? Az üzleteket a szabad levegőn járhatod be, és ennek köszönhetően a boltokba is árad a természetes fény, ami felüdülés a plázák művilágítása után - ráadásul a vásárlás után sem lep majd meg a kiválasztott darab valódi színe. Az üzletekből kilépve szippanthatsz némi friss levegőt is, így újult erővel vetheted bele magad a következő felderítő expedícióba.

A STOP SHOP-okban tényleg mindent megtalálhatsz egy helyen. Egyszerre intézheted a hétvégi bevásárlást a Sparban, szerezheted be kedvenc parfümödet és krémedet a Müllerben vagy a DM-ben, próbálhatod fel a legújabb ruhadarabokat a H&M-ben, a C&A-ban vagy a New Yorkerben, vagy választhatod ki a stílusodhoz illő lábbelit a Deichmannban vagy a CCC-ben.

Ha gyerkőcödnek vásárolnál, a Kangaboo-ban óriási a választék baba- és gyerekruhákból, játékokból és kiegészítőkből, de akkor sem kell messzire menned, ha épp sportfelszerelést vagy a legújabb könyvsikereket keresed, a Hervis, az Intersport és a Libri is tárt karokkal várnak. Ha pedig már tele a kezed a friss szerzeményekkel, az sem jelenti a bevásárlókörút végét, mert az ingyenes parkoló az üzletek előtt, gyorsan elérhető helyen található, így könnyedén bepakolhatod a kocsiba a már beszerzett szépségeket, és indulhatsz is tovább.

Szuper! De miért épp most írunk erről?

Mert most egy olyan akciót indítottak, amit kár kihagyni. Ha 5000 forint felett vásárolsz az ország bármely STOP SHOP-jában június 18-ig, akkor a blokkod most utazást, értékes nyereményeket (például szupermenő Nintendo játékkonzolt, és egyedi fényezésű bringát) vagy STOP SHOP ajándékkártyát érhet. A részleteket megtalálod a www.stopshopjatek.hu weboldalon. Shoppingolj és nyerj!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!