Lifestyle

Ruhapszichológia: jól gondold meg, hogy mit veszel fel reggel - ilyen hatással vannak ránk a különböző ruhatípusok

Egyes ruháktól magabiztosságot kapsz, míg némelyik inkább elveszi azt. Mutatjuk a ruháid pszichológiáját!

A ruhában rejlik a siker kulcsa?

Nem kell ahhoz méregdrága, és éppen divatban lévő holmikat vásárolnod, hogy tökéletesen fess, csupán stílusosnak kell lenned és megtalálnod a saját énedet, amit a ruhaneműk kiegészítenek és teljessé tesznek. Ha gyakran küzdesz azzal a problémával, hogy nem érzed jól magad az új ruháidban, úgy érzed más sokkal dögösebben fest és ezzel ráadásul még alá is ásod a saját magabiztosságod, vonzerőd, akkor most eláruljuk neked a titkot, hogy a szakemberek szerint hogyan érezheted magad jobban a bőrödben, és milyen cuccokat érdemes beszerezned ehhez mindenképp. Részletek a galériában!

A pszichológusok szerint a fekete szín, valamint az ingek, blúzok, kosztümök és blézerek viselése sokkal magabiztosabbá tesz minket, ráadásul azok, akik gyakran hordanak feketét intelligensebbnek is tűnnek.
Kattints a további képekért!

Ha te is egyetértesz azzal, hogy a szavak sokkal nagyobb erővel bírnak, mint egy drága ajándék, akkor szemezgess a legszebb magyar, anyák napi idézetekből, hiszen már nincs sok hátra a jeles napig.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.