Lifestyle

10 éven belül normális lesz, ha rovarokat eszünk

Egyesek most még elképzelhetetlennek tartják.

Rovarok

Aki fél vagy undorodik az ízeltlábúaktól, az most még el sem tudja képzelni, hogy egyszer megegye őket. Azonban például a szárított szöcske néhány év múlva már lehet, hogy a boltokban is kapható lesz. Európán kívül már számos országban fogyasztanak rovarokat, ugyanis rájöttek, hogy tápértékük igen magas és nemcsak az egyén egészsége miatt, de a földünk megóvása érdekében is hasznos lenne, ha egyre többen próbálnák ezt beilleszteni a napi menüjükbe. Azonban már nem is kell annyira messzire mennünk, ha mégis meg akarjuk kóstolni ezeket az ínyencségeket, hiszen a múlt év elejétől már engedélyezték a rovarokat újszerű élelmiszerekként Dániában, Belgiumban, Hollandiában és Svájcban. De miért is lenne fontos, hogy idővel mindenki megszeresse a közel kétezer egészséges, ehető faj egyikét?

A részletekért lapozz a következő oldalra!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.