A sült krumplival az a legnagyobb probléma, hogy perceken belül elveszíti ropogósságát, amint kihűl, még azelőtt, hogy a családi asztalnál tálalnánk. Persze a tökéletes köret sok mindentől függ, például a burgonya fajtájától, minőségétől és keményítő-tartalmától, de még ha mindenből a legjobbat használjuk, a végeredmény akkor sem biztos, hogy olyan lesz, mint amilyennek szerettük volna. Kivéve, ha bevetünk egy olcsó hozzávalót elkészítés közben, ami valószínűleg a te konyhádban is megtalálható.
1/5
Fotó: Pinterest
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
A sült krumplival az a legnagyobb probléma, hogy perceken belül elveszíti ropogósságát, amint kihűl, még azelőtt, hogy a családi asztalnál tálalnánk. Persze a tökéletes köret sok mindentől függ, például a burgonya fajtájától, minőségétől és keményítő-tartalmától, de még ha mindenből a legjobbat használjuk, a végeredmény akkor sem biztos, hogy olyan lesz, mint amilyennek szerettük volna. Kivéve, ha bevetünk egy olcsó hozzávalót elkészítés közben, ami valószínűleg a te konyhádban is megtalálható.