Lifestyle

Két tigris van a képen: az egyiket mindenki látja, a másikat szinte senki - Te megtalálod?

Egy különleges játékra invitálunk benneteket, de csak akkor vegyetek részt rajta, ha szeretitek a vizuális kirakókat, és van némi angoltudásotok is. Ezen a képen két tigris van - az egyiket mindenki megtalálja, de a másikat szinte senki. Hol lehet a rejtett tigris?

Hol a rejtett tigris?

Mindig felkapnak valamilyen rejtvényt, ami aztán az internet minden zugában megfordul. Ez a tigrises feladvány is ilyen, amit mi a Higherperspectives oldalán találtunk. Bevalljuk őszintén, mi kifejezetten sokat gondolkodtunk a megoldáson, de végül nem jöttünk rá, mi lehet az. De tényleg. Pedig nem vagyunk se buták, se értetlenek - a tigrisek kifogtak rajtunk. Hátha te ügyesebb leszel!

Ha kitöprengted magad, akkor lapozz a megoldásért!

Fotó: higherperspectives.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.