Tényleg megtalálták Rejtő Jenő titokzatos személyes tárgyát? A TV2 műsorában megfagyott a levegő

Rejtő Jenő hazánk egyik legkiemelkedőbb írója volt. A Kincsvadászokban most előkerült egy személyes tárgy, ami miatt megfagyott a levegő a TV2 stúdiójában.

A szakértő megvizsgálta, majd meglepő kijelentést tett

A rajongók bizonyára már tudják, hogy a híres író Reich Jenő néven született, de később a „Rejtő” álnevet választotta ki magának. Zsenialitása a regényeiben mutatkozik meg igazán, mivel megújította az úgynevezett ponyvairodalmat.

Mindent elmond Rejtő Jenő pályafutásáról, hogy ő lett az egyetlen ponyvaíró, akit az irodalomtörténet is meglehetősen nagyra tart. A könyvei népszerűsége a humoros nyelvezet és szójátékok miatt azóta sem koptak meg.

Most a híres magyar írónak egy relikviája tűnt fel a TV2 műsorában, a Kincsvadászokban. A galériánkban megnézhetitek, mit gondolt róla a szakértő.

Sokan nem tudják, de Rejtő Jenő imádott cigizni, majd később egy Aktedron nevű amfetaminszármazékra is erősen rákapott.
Kattints a további képekért!

Rejtő Jenő a magyar szórakoztató irodalom népszerű képviselőjeként és megújítójaként vonult be a történelembe. A ponyvaműfaj koronázatlan királyát igazi nőcsábászként ismerték, aki kétszer is gépírónőt vett feleségül.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.