Lifestyle

Óvatosan! 5 étel és ital, amit tilos éhgyomorra fogyasztani: rengeteget árthatsz magadnak, ha erre nem figyelsz

Mindenki tudja, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, azonban korántsem mindegy, pontosan milyen élelmiszereket viszünk be ilyenkor a szervezetünkbe.

Nem ajánlott

A tudatos táplálkozás kiemelten fontos a jó közérzet, az ideális testsúly és a hosszan tartó egészség fenntartásához - azonban nemcsak az a lényeges, hogy mit eszünk, hanem az is számít, hogy milyen időpontban visszük be a szervezetünkbe a különböző ételeket és italokat. Bizonyos finomságokat kifejezetten érdemes kerülni az ébredést követő percekben, negatív hatásaik ugyanis sokkal többet árthatnak, mint azt bárki is gondolná; galériánkban sorra vesszük, melyek azok az élelmiszerek és italok, melyekkel óvatosan kell bánni!

Édesség Ha az édességet éhgyomorra eszed, akkor a finomság azonnal megdobja az inzulinszintedet. Amellett, hogy ennek "köszönhetően" rövid időn belül ismét éhes leszel, még a cukorbetegség kialakulásának esélyét is növeled.
Kattints a további képekért!

Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Bright Side

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle