Lifestyle

Rájött a pasi, igazából miért randizik vele a nő, zseniális bosszút talált ki

A csaj legközelebb kétszer meggondolja, hogy szórakozik-e mással…

Szerencsétlen randik

Amikor ismerkedünk valakivel, a legtöbb és talán legnehezebb dolog, amit tehetünk, hogy korán bizalmat szavazunk neki, hiszen az ember igyekszik pozitívan állni a másikhoz. Van, hogy minden jól alakul, de akad olyan is, amikor az elején azt hisszük, ebből lehet valami komoly, aztán később hatalmasat csalódunk – ez persze nem kudarc, benne van a pakliban. Utóbbi eset történt egy Will nevű fiatalemberrel is, aki nem mellesleg briliáns bosszút eszelt ki, miután megtudta, hogy a hölgy, akivel már egy ideje találkozgatott, bizony nem azért randizik vele, mert tényleg akar tőle valamit. A nő igazából csak kihasználta a srácot, erre pedig a férfi úgy jött rá, hogy a csaj barátnője leleplezte a piszkos kis titkot.

A pasi és kiszemeltje, Monica még egy munkájukhoz kapcsolódó közös tréningen ismerkedtek meg, majd Will elhívta Monicát vacsorázni. Az első randevút több másik is követte, ám a férfi kezdetben mit sem sejtett a nő valódi szándékából.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.