A randi után a nő a pasi házában aludt - mikor felébredt, sokkoló üzenetet talált az asztalon

Rendkívüli igaz történetet osztott meg a közösségi médiában egy fiatal nő. Elmondása szerint brutális fordulatokkal tűzdelt sztorija azt példázza, hogy mindenkinek jó alaposan le kell csekkolnia a randipartnerét, mielőtt elköteleződne. Hősnőnk eleinte úgy érezte, tökéletesen alakul a randevúja, azonban egy váratlan fordulat rögtön hazavágta a romantikus hangulatot.

Ha hajlamosak vagyunk az optimizmusra

Ha egy randevú ígéretesen alakul, mindenki hajlamos abba a tévképzetbe ringatni magát, hogy már nem is jöhet olyan fordulat, ami azon nyomban elkedvetleníti, és esetleg az ismeretség sorsát is megpecsételi. Mindenki éhezik a szeretetre, a szerelemre, a társas kapcsolatokra, és ha úgy érzi, a partnerével egy húron pendülnek, hajlamos a túlzott, szinte bárgyú optimizmusra is. Senkit sem kárhoztathatunk ezért az attitűdért: az ilyesmi az emberi természet elidegeníthetetlen része. Erről a magatartásról csak a sorozatos és fájdalmas csalódások szoktathatják le az embert - ha ugyan leszoktathatják.

Egy Cydney Jordan nevű fiatal nő a TikTok felületén osztott meg egy felkavaró igaz történetet arról, milyen következményekhez is vezethet, ha vakon megbízunk a randipartnerünkben, aki az első találkozó alkalmával elnyerte a szimpátiánkat. Cydney felidézte, hogy a szóban forgó pasassal csodásan alakult az első néhány randi, a kémia is hamar kialakult köztük, azonban a férfi egy ponton érdekes ötlettel állt elő: felajánlotta a lánynak, hogy aludjanak együtt.

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet csak most veszi kezdetét!

Oldalak