Alaposan feldühíted a pincéreket, ha így viselkedsz velük egy étteremben

Bár tény, hogy kikapcsolódni mész egy étterembe, valamint egy jót enni, de tekintettel kell lenni a felszolgálókra is. Vannak dolgok, amiket ne kövess el.
Indul a nyári szezon, és biztosan sokan ülnek majd be valamilyen étterembe
Az étterembe járás nem csupán az ételek elfogyasztásáról szól, hanem egy teljes élményről, amelyben az étel minősége mellett szerepet kap a kiszolgálás, a környezet, és természetesen a saját viselkedésünk is. Ahhoz, hogy mind a vendég, mind a felszolgáló számára kellemes legyen az éttermi élmény, érdemes tisztában lenni az etikett alapszabályaival.
Amikor belépünk egy étterembe, természetesen elvárjuk a tiszta, kellemes környezetet, az udvarias kiszolgálást és a kiváló minőségű ételeket. Ezen túlmenően fontos számunkra, hogy a pincérek figyelmesek legyenek, de ne legyenek túlzottan tolakodók, az ételek időben érkezzenek meg, és az étlap jól áttekinthető, változatos legyen. Az áraknak és az adagoknak összhangban kell állniuk az elvárásokkal, és a légkörnek olyannak kell lennie, hogy élvezni tudjuk az étkezést. Soknak tűnik, de elvileg az éttermeknek figyelniük kellene erre.
A pincérek keményen dolgoznak, és sokféle vendéggel találkoznak nap mint nap. Fontos, hogy tisztelettel és udvariasan bánjunk velük. Az alapvető udvariassági szabályok betartása segíthet abban, hogy jó kapcsolatot alakítsunk ki velük.
A galériánkban megmutatjuk, hogy mik azok a dolgok, amikkel le tudod venni a felszolgálókat a lábukról, de azokat is, amikkel alaposan feldühítheted őket!