Lifestyle

Pillants a tenyeredre: az élet- és sorsvonalad közötti távolság elárulja milyen anyagi jövőre számíthatsz

A tenyérjóslás szerint számos titkos információt megtudhatunk jövőnkről és sorsunkról, többek között azt is, hogy mire számíthatunk pénzügyi fronton. Elő a tenyerekkel!

Számodra mit tartogat a sors?

Tenyerünk vonalai számos rejtélyes információt árulnak el rólunk és jövőnkről, így az is könnyen kideríthető belőlük, hogy mire számíthatunk hosszú távon a pénzügyeinkben, karrierünkben, szerelmi életünkben, illetve egészségügyi állapotunkról is pontos képet vetíthetnek elő. Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen anyagi körülmények között kell leélned az életed akkor ahhoz a sors, illetve az életvonalad közötti távolságot kell lemérni, hiszen ebből igen sok minden kiderülhet. Az alábbi képen láthatóak a különböző vonalak, nekünk most az 1-es számú életvonal és az 5-ös számú sorsvonal közötti távolság a lényeg. Mérd le a legnagyobb távolságot, majd ha ezzel megvagy, lapozd fel a galériát, ugyanis eláruljuk, hogy mit rejteget a tenyered.

Titokzatos vonalak - Ha a két vonal között nincs nagy távolság, esetleg összeérnek, akkor te átlagos anyagi körülmények között éled le az életed. Lehetnek jobb, esetleg kicsit rosszabb időszakok, de nem valószínű, hogy kiugró változásokat fogsz tapasztalni. Igazából szerencsés vagy, hiszen ez a teljes anyagi stabilitást és a biztonságot jelenti.
Kattints a további képekért!

Egy időben csak az agy motorjaként emlegettük, mára viszont fehér méreggé vált. De miért ellenség a cukor és tényleg jobban járunk, ha helyette mesterséges helyettesítőkhöz nyúlunk?

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.