Közel 30 millió forintot talált felesége halála után egy cipősdobozban, az ok frenetikus: Erre senki sem számított

Ez a sztori szinte teljesen valószerűtlen, ám mégis igaz. Sok szerelmespár vehetne példát az asszonyról, aki nem akarta a sírba vinni titkát.

Holtomiglan

Egy idős házaspár már több mint 50 évet töltött egymás oldalán jóban-rosszban, ám az asszony egy nap nagyon súlyos beteg lett, majd kórházba került. Soha nem volt titkuk egymás előtt, ám a nő úgy érzete, hogy ennyi idő után muszáj bevallania férjének valamit, ugyanis képtelen a sírba vinni azt, amit tett. Megkérte párját, hogy vigye be a kórházba a konyhában található régi cipősdobozt. A férj pedig így is tett. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Megkérte férjét, hogy ne nyissa ki, ám a kórházban eljött ennek a pillanata, hiszen Evelin tudta, hogy már nincs sok hátra az életéből. A férfi kinyitotta a dobozt, amiben közel 30 millió forintnak megfelelő összeg hevert, mellette pedig két "rongybaba".
Kattints a további képekért!

Szívszorító történet egy kisgyermekes családról és a szomszédaikról.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Randizni nem egyszerű, azonban egy "tökéletes" társat találni még nehezebb. Ezt a procedúrát rövidíti meg Gabby, a fiatal TikTokker, aki szokatlan tesztekkel teszi próbára a férfiakat, akikkel...
Lifestyle
Az élelmiszerárak már most sokat emelkedtek és szakértők szerint ez a tendencia folytatódni fog, így egyre fontosabb szempont lesz, hogy hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni egy heti nagy bevásárlásból...
Sztárok
Jennifer Lopez egy friss interjúban mesélt arról, mennyire megviselte, amikor annak idején szakítottak Ben Affleckkel, de kitért arra is, hogy mit vésetett a színész az eljegyzési gyűrűjébe.