Közel 30 millió forintot talált felesége halála után egy cipősdobozban - erre senki sem számított

Ez a sztori szinte teljesen valószerűtlen, ám mégis igaz. Sok szerelmespár vehetne példát az asszonyról, aki nem akarta a sírba vinni titkát.

Holtomiglan

Egy idős házaspár már több mint 50 évet töltött egymás oldalán jóban-rosszban, ám az asszony egy nap nagyon súlyos beteg lett, majd kórházba került. Soha nem volt titkuk egymás előtt, ám a nő úgy érzete, hogy ennyi idő után muszáj bevallania férjének valamit, ugyanis képtelen a sírba vinni azt, amit tett. Megkérte párját, hogy vigye be a kórházba a konyhában található régi cipősdobozt. A férj pedig így is tett. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Megkérte férjét, hogy ne nyissa ki, ám a kórházban eljött ennek a pillanata, hiszen Evelin tudta, hogy már nincs sok hátra az életéből. A férfi kinyitotta a dobozt, amiben közel 30 millió forintnak megfelelő összeg hevert, mellette pedig két "rongybaba".
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Nincs esküvő gyönyörű ruha nélkül, ezt rengeteg film és sorozat is bebizonyította már, melyekben a menyasszony a valaha látott leggyönyörűbb ruhát viselte.
Home&Design
Ha van akár egyetlen üres felületed a lakásban, amit szívesen feldobnál, de nincs ötleted a designra, akkor jó helyre kattintottál. Adunk néhány tippet, hogyan varázsolhatsz egyedi, harmonikus...
Fashion&Beauty
Georgina szettjét első ránézésre kicsit nehéz értelmezni, de ha jobban megvizsgáljuk, szép lassan összeáll a kép.