Közel 30 millió forintot talált felesége halála után egy cipősdobozban, az ok frenetikus: Erre senki sem számított

Ez a sztori szinte teljesen valószerűtlen, ám mégis igaz. Sok szerelmespár vehetne példát az asszonyról, aki nem akarta a sírba vinni titkát.

Holtomiglan

Egy idős házaspár már több mint 50 évet töltött egymás oldalán jóban-rosszban, ám az asszony egy nap nagyon súlyos beteg lett, majd kórházba került. Soha nem volt titkuk egymás előtt, ám a nő úgy érzete, hogy ennyi idő után muszáj bevallania férjének valamit, ugyanis képtelen a sírba vinni azt, amit tett. Megkérte párját, hogy vigye be a kórházba a konyhában található régi cipősdobozt. A férj pedig így is tett. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Megkérte férjét, hogy ne nyissa ki, ám a kórházban eljött ennek a pillanata, hiszen Evelin tudta, hogy már nincs sok hátra az életéből. A férfi kinyitotta a dobozt, amiben közel 30 millió forintnak megfelelő összeg hevert, mellette pedig két "rongybaba".
Kattints a további képekért!

Szívszorító történet egy kisgyermekes családról és a szomszédaikról.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.