Közel 30 millió forintot talált felesége halála után egy cipősdobozban, az ok frenetikus: Erre senki sem számított

Ez a sztori szinte teljesen valószerűtlen, ám mégis igaz. Sok szerelmespár vehetne példát az asszonyról, aki nem akarta a sírba vinni titkát.

Holtomiglan

Egy idős házaspár már több mint 50 évet töltött egymás oldalán jóban-rosszban, ám az asszony egy nap nagyon súlyos beteg lett, majd kórházba került. Soha nem volt titkuk egymás előtt, ám a nő úgy érzete, hogy ennyi idő után muszáj bevallania férjének valamit, ugyanis képtelen a sírba vinni azt, amit tett. Megkérte párját, hogy vigye be a kórházba a konyhában található régi cipősdobozt. A férj pedig így is tett. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Megkérte férjét, hogy ne nyissa ki, ám a kórházban eljött ennek a pillanata, hiszen Evelin tudta, hogy már nincs sok hátra az életéből. A férfi kinyitotta a dobozt, amiben közel 30 millió forintnak megfelelő összeg hevert, mellette pedig két "rongybaba".
Kattints a további képekért!

Szívszorító történet egy kisgyermekes családról és a szomszédaikról.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Mutatjuk azt a télikabátot, ami idén télen minden trendi nő kedvence lesz. Csapj le rá most, tele vannak vele az üzletek!
Lifestyle
Sokunknak reggel az első dolga, hogy ébredés után szépen alaposan bevetjük az ágyunkat, azonban orvos hívja fel a figyelmet arra, hogy milyen negatív hatásai lehetnek ennek a szokásnak.
Sztárok
Keserédes lesz az idei karácsony a brit királyi család tagjainak, hiszen először ülnek le az ünnepi asztalhoz a néhai uralkodó, II. Erzsébet nélkül.