Lifestyle

Március havi karrier horoszkóp: Az Ikreknek megéri munkahelyet váltani, mert sokat nyerhet vele!

A Halak számára ez az év legtermékenyebb hónapja, mikor bármit elérhet. Íme márciusi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Márciusban néhány váratlan probléma adódhat, ami nem várt kiadást eredményezhet. Érdemes most tudatosan alakítanod a költségvetésed, szóval ne engedj a csábításnak. Most az lenne a célszerű, ha tartalékolnál a váratlan kiadásokra, és csak a legszükségesebb dolgokra költenél. Fontos lesz ebben az időszakban, hogy mennyire vagy képes másokkal együttműködni. Nagyon jó időszak ez új vállalkozás elindítására, új projektek beindítására!


IV.21. - V.20.

Bika

Most hajlamosabb lehetsz egy kicsit jobban elengedni magad, próbálj meg önmérsékletet tanúsítani, nem kell mindent megvenni, ami megtetszik és jó vételnek tűnik. Amennyiben állást keresel, megtalálhatod azt a munkát, amelyről már régóta álmodoztál. Most érdemes kilépni a megszokott komfortzónádból, és új utakat keresni, továbblépni egy helyzetből, amelyben talán nem értékelnek eléggé.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónap elején próbálj meg lezárni minden függőben lévő anyagi és munkahelyi ügyet. Kiadásaidat nézd át alaposan, és szentelj figyelmet a részleteknek is. Ne hagyd, hogy a pillanatnyi hangulatod befolyásolja a költekezésedet. Az eltúlzott vágyaid, most mellékvágányra vihetnek, ezért érdemes tudatosabban kezelned a pénzügyeidet. A hónap elején megtalálhat egy állásajánlat, ami kár lenne kihagyni. Légy bátor és lépj a tettek mezejére!


VI.22. - VII.22

Rák

Érdemes most többet vállalnod, a befektetett munka mennyisége és minősége is bőven megtérülni látszik. Ha munkaajánlatot kapsz alaposan fontold meg, és ne dönts hirtelen. Figyelj a részletekre, fordíts kiemelt figyelmet az apróbetűs részekre. Számodra nagyon fontos a biztonság éppen ezért ne engedj az aktuális hangulatodnak. Ne menj bele olyan helyzetbe, amikor feladni kényszerülsz a biztosat, a bizonytalanért. A szeretteid kényeztetésénél is légy körültekintőbb, mert jobban értékelik a veled töltött időt, mintsem a drága ajándékokat.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Túlságosan nagyvonalú vagy a szeretteiddel, még abban az esetben is, amikor nem engedheted meg magadnak, hogy felelőtlenül költekezz. Ahhoz, hogy a jövőben tovább tudj lépni, folyamatosan fejlődnöd kell, lépést kell tartanod az új irányzatokkal. Egy tanfolyam vagy továbbképzés remek lehetőség lehet erre. Még akkor is fontold meg ennek lehetőségét, ha a tavasz beköszönte inkább a szórakozás felé csábít!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Légy határozott, következetes és céltudatos, hidd el, meglesz az eredménye! Ha nincs állásod vagy épp váltanál, most megtalálhatod álmaid munkáját. A sikerhez, előrelépéshez meg kell tanulnod eladni magad. Attól se riadj vissza, ha esetleg tovább kell képezni magad, mivel megtérül a befektetett energia és a ráfordított munka. A szerződések aláírásakor viszont légy körültekintő, alaposan nézd át, mielőtt aláírod és hosszútávra elkötelezed magad.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Meg kell tanulnod határozott döntéseket hozni, kiállni magadért és képviselni az érdekeidet. Főleg a munkahelyeden lehet szükséged határozott kiállásra és véleményre. Azon múlik minden, hogy bízol-e magadban, a képességeidben. A legtöbbször kerülöd a konfliktust, de most az égiek harcias energiával látnak el. A hónap vége váratlan kiadásokat hozhat számodra. Jól teszed, ha ezekre időben felkészülsz és tartalékolsz egy keveset.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban a szokottnál is fontosabb, hogy együttműködj másokkal, akár munkáról, üzleti tárgyalásról vagy a magánéletedet érintő fontosabb döntésekről is van szó. A hónap első fele a tervezésről és átgondolásról szól, míg a második felében már érdemes beindítani az új projekteket, kezdeményezéseket. A munkahelyi kapcsolataidat is időszerű lenne rendezned, mert ezen most nagyon sok múlhat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A tavasz beköszöntével új fejezet kezdődik az életedben. Itt az ideje, hogy átértékeld az elmúlt időszakot! Gondold végig kitől és mitől kell megválnod, hogy új és tartalmasabb életet teremthess magadnak! A hónap végéig próbálj meg pontot tenni minden függőben lévő ügyedre. Arra sem árt figyelned, hogy a nehezen megkeresett pénzedet ne költsd el meggondolatlanul. Különösen sokat költhetsz most a szórakozási és utazási vágyaidra.


XII.22. - I.20.

Bak

Akkor érzed magad jól, ha tele vagy feladatokkal, teendőkkel. Most nem panaszkodhatsz, hiszen ki sem látszol a munkádból. Tarts egy kis szünetet és gondold végig, hogy azon az úton haladsz-e, amit megálmodtál magadnak. Van-e olyan régóta dédelgetett vágyad, amit a mindennapok taposómalma elérhetetlenné tett? A hónap közepén megtalálhat egy jónak tűnő lehetőség, rajtad múlik, hogy élsz-e vele!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Márciusban szembesülhetsz a múltaddal, a múltban meghozott jó és rossz döntések következményeivel. Lehetőséged adódik, hogy kijavítsd az elkövetett hibáidat, tévedéseidet. Rálátást nyerhetsz az életed összefüggéseire, megérted mi miért történt az életedben. A pénzügyeidben légy tudatosabb, főképpen, ha tudod magadról, hogy könnyen kifolyik a pénz a kezed közül. Semmiképpen ne kérj és ne is adj kölcsönt, mert nem valószínű, hogy visszakapod, valamint kölcsön visszafizetése a jövőben komoly akadályokba ütközne.


II.21. - III.20.

Halak

Ez a hónap kiemelkedő lehet a jövőd szempontjából, de ehhez pontosan meg kell fogalmaznod a céljaidat. Próbálj meg kidolgozni egy új stratégiát, mi az, ami előrébb vihet a megvalósításukban. Nagy álmodozó vagy, de néha muszáj szembenézned a valósággal, és megnézni mennyire reálisak a céljaid. Ebben a hónapban egyértelművé válik számodra, hogy mi az, amibe nem érdemes több energiát fektetned. Ez az év legtermékenyebb hónapja, használd hát ki!

Leadfotó: freepik.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.