Lifestyle

Elindult a jelentkezés a nyár legjobb gyerektáborába - ti se maradjatok le!

Már most lefixálhatod a nyári programokat. Érdemes rávetődni a lehetőségre: másfél napja éles a jelentkezési lap, és özönlenek a jelentkezők.

A táborok tábora

Aki megfordult már legalább egyszer a PEOPLE TEAM új generációs nyári táborában, meglehet, hogy nem tud lekattanni róla. A karácsony után újabb várt időszak lépett az iskoláskorúak életébe: ez pedig nem más, mint a PT gyerekparadicsoma, ahol a vakációból akár három hetet is eltölthetnek a 7–17 év közötti résztvevők.

De mit csinál valaki három hétig?

Leteszi a mobilját. Nem vicc, erről olvashatsz a legjobbtabor.hu élménybeszámolói között is. Okoskütyük nélkül (kivéve, ha pont hasonló tábort választasz a PT kínálatából, mondjuk, a programozótábort) is van élet, a valóságban pedig hihetetlen jó társaság vehet körül minket, legalábbis a PT-ben. Tehát reggeltől korai délutánig – kvázi suliidőben – az önfejlesztésre koncentrálnak majd, de csak az választott témában, vagyis semmi olyanról nem kell tanulni, ami a lőtéri kutyát sem érdekli. A délután aztán ennél is szabadabb, mivel a gyerekek döntik el, hogy a több tucat programlehetőség közül melyik mellett teszik le a voksukat, no és azt is, hogy ezt melyik társukkal teszik. Egy biztos: nem hagyják egyedül a gyerekeket, csak ha azt szeretnék.

people team tábor kamaszok sorverseny nyár

Téma van – mégpedig ezek

2022-ben 17 tematikus tábort kínálnak a PT-s szervezők: lesz angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, színházi tábor, kuktatábor, sport- és tánctábor, valamint 3D konstruktőrök tábora. A kéthetes színházi szekción kívül az összes tábor (legfeljebb) három egyhetes turnusban érhető el, amelyek dátuma idén: július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. Jó hír, hogy a könnyebb tervezhetőség kedvéért már most, pontosabban február 15. éjféltől lehet jelentkezni a táborokba ide kattintva.

Ezeket érdemes vinni

Akár ottalvósként érkezik gyermekünk a kecskeméti táborba, és az NJE Homokbányai Kollégium valamelyik kétágyas szobájában hajtja álomra a fejét másodmagával (ha jön a tesó vagy egy haver, természetesen kérhetik egy szobába az elhelyezést), akár bejárós, azaz napközis verzióban, nem marad le semmiről. Minden résztvevő számára ugyanazt a változatosságot kínálják a szervezők, sőt kérik, hogy jelezzük előre, ha vegán vagy, esetleg ételérzékenység áll fenn, illetve gyógyszereket szed, ezekre mind odafigyelnek ugyanis. A napi háromszori étkezés mellett korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztással csillapíthatják éhségüket, csapatversenyeken bizonyíthatják rátermettségüket, koncerten és sportpályákon ereszthetik ki a gőzt, a karaokeesten pedig megmutathatják, hogy vannak olyan tehetségesek, mint az X-Faktor vagy az Énekelj! hősei. Jelentkezzetek a PT-be, aktiváljátok a partigombot, és legyen részese gyermeked az év legjobb gyerekprogramjának!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...
Sztárok
Futótűzként terjed az interneten egy réges-régi interjú, mely még karrierje hajnalán készült a világsztárral. Mai szemmel nézve is meghökkentő, hogyan vélekedett akkor hollywoodi kolléganőiről az 54...
Lifestyle
Az Ikrek már nem sokáig lesz szingli. Napi horoszkóp!