Lifestyle

Pénzmágia: ezzel a szupererős rituáléval bevonzhatod a szerencsédet 2023-ra

Szeretnél végre egyenesbe jönni? Akkor ezt a gyakorlatot mindenképp próbáld ki!

Ne aprózd el

Eleged van abból, hogy folyton mínuszban van a számlád? Úgy érzed, hogy szó szerint kifolyik a pénz a kezeidből és már csak egy csoda hozhatna egyenesbe? Akkor jó helyen jársz, ugyanis az úgynevezett "pénzmágiával" állítólag bevonzhatod a szerencsédet. Érdemes minél előbb elkezdeni és bebiztosítani magadat az idei évre. Mi kell hozzá? Meg fogsz lepődni, de csak sóra van szükséged.

Lapozd fel galériánkat és megmutatjuk, hogy miért!

A só nagyon fontos a mindennapi életünkben, ám erről sokszor megfeledkezünk. Kristályai elektromágneses hullámokat bocsáthatnak ki, amelyek elnyelik a rossz energiákat. Hogy miért fontos ez? Mert addig, amíg a környezetünkben sok a negatív rezgés, nehezen tudunk pozitívat behozni, például a pénzenergiát.
Kattints a további képekért!

Nem a vágódeszkán, nem a pulton, és nem is a mosogatóban vagy a csaptelepen van a legtöbb rejtett szennyeződés és baktérium. A megoldás egy olyan hely, amire szinte biztos, hogy nem gondolnál.

Leadfotó: Pexels, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok