Lifestyle

Először azt hitte, rosszul hall: a fiatal nőt teljesen kiborította szerelme egyszavas vallomása, darabokra tört a szíve

A legtöbb párkapcsolatban a felek rövid, tömör egyszavas "vallomásokkal" fejezik ki egymás iránt érzett ragaszkodásukat. Nos, egy fiatal srác nemrég változtatott az évezredek óta pazarul működő formulán, a kétségbeesés végső határáig kergetve szerelmét.

Ritka aljas húzás

Minden tekintetben rendhagyó történettel rukkolt elő a Reddit felületén egy 25 éves lány. Tudvalevő, hogy a mindennapokban a legtöbb szerelmespár (évezredek óta) ugyanazokat a bevett formulákat, örökzöld "varázsigéket" használja, amikor egymás iránti érzelmeiket szeretnék kifejezésre juttatni. A "Szeretlek", a "Hiányzol" és az ezekhez hasonló tömör vallomások, szóbeli megerősítések még akkor is elengedhetetlen tartozékai a párkapcsolatoknak, ha tudjuk jól: a tettek sokszor ezer szónál is ékesebben beszélnek. Meghökkentő történetünk hősnője nemrég arra lett figyelmes, hogy barátja önkényes módon átalakította a "Szeretlek" formulát, a kétségbeesés végső határáig kergetve őt.

A lány először azt hitte, rosszul hall, amikor a telefonban a barátja azt mondta neki: "Szerettelek". Hősnőnk azzal biztatta magát, hogy a vétel akadozhatott, a szerelme pedig suttogott, így valószínűleg nem értette kristálytisztán a mondandóját. Nos, sajnos a valóság egész mást mutat...
Kattints a további képekért!

A nő akkor sem szólt egy szót sem, amikor szerelme bejelentette, hogy visszaülne az iskolapadba, és újabb egyetemi tanulmányokba kezdene. A jegyespár voltaképpen a menyasszony keresetéből élt - persze csak addig, amíg fény nem derült a megcsalásra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.