Lifestyle

Unod már, hogy folyton bepárásodik a tükör fürdés után? Kend be a felületet ezzel az anyaggal, és nincs több bosszankodás!

Mutatunk egy olyan trükköt, ami megkönnyíti majd a reggeli készülődésed, és a párás tükör ellen is megnyerheted vele a harcot!

A sminkelés ellenfele

Nincs is idegesítőbb annál reggelente, mint amikor közvetlenül a fürdés után egyből nekiállnánk sietve készülődni a munkába, de nem tudjuk elkezdeni a sminkelést és a hajformázást, mert meg kell várnunk, hogy a tükörről eltűnjön a pára a forró zuhany után. Ilyenkor általában mindenki megpróbálja a kezével vagy a törölközővel letörölni a páracseppeket a felületről, de ezzel csak azt érjük el, hogy teljesen elmaszatoljuk a tükrön. Nos, biztos te is gondolkodtál már azon, mit lehetne tenni ez ellen az idegesítő dolog ellen – van egy jó hírünk, ugyanis nem kell tovább törnöd a fejed, hiszen cikkünkben most mutatunk egy olcsó és egyszerű trükköt, amit ha kipróbálsz, nem kell többé a párás tükrökkel bajlódnod.

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.