Brutális pénzeket kérnek a magyarok kedvenc zöldségeiért, és ez még lehet csak a kezdet

A paradicsom, a paprika, valamint a vöröshagyma is hatalmas dráguláson esett át. Azonban jöhet még egy kemény drágulás, ha ez bekövetkezik.

A magyarok nem is vesznek ezekből a zöldségekből annyit

Mi egy jó magyaros lecsó alapja? Hát pont azok a zöldségek, amiket fent felsoroltunk, vagyis a vöröshagyma, a paradicsom, valamint a paprika. Ugye ezek az alapanyagok nem csak finomak, és egészségesek, de nem hiányozhatnak egyik hazai háztartásból sem.

Bár innentől kétszer is átgondolja az ember, hogy vásárol-e belőlük, mivel az áruk alaposan az egekbe szökött.

„Míg tavaly háromszor kellett mennem zöldségért, idén meg hát az év vége óta meg csak egyszer. Ennyi. És még abból is marad” – mondta Sárköziné Tóth Ágnes, üzletvezető az RTL Híradónak.

Viszont mi okozhat még ennél is nagyobb problémát? Az a galériánkból kiderül!

Lehet, hogy kevesebb mint 4 százalékos inflációt mért a KSH Magyarországon, de ezt a zöldségek árain nem igazán lehetett tapasztalni.
Kattints a további képekért!

Egy friss tanulmány szerint indokolt az aggodalmunk - kiderült, mi okozza a zöldek "elíztelenedését".

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.