Gigászi változás jön a Magyar Postánál, és még a pénzed is eltűnhet a számládról közben

Két hatalmas hír robbant a Magyar Postával kapcsolatban mostanság. Mind a kettő kifejezetten fontos, szóval legyünk résen.

Zajlik az élet a Magyar Postánál, ezekről pedig jobb, ha tudsz

Mindig van valamilyen figyelmeztetés, amire fokozottan figyelni kell. A bűnözők többsége bevette az internet világát, és ismét terjed egy csalás, most éppen a Magyar Posta nevében.

A csalók a Magyar Posta arculati elemeit felhasználva igyekeznek behúzni a csőbe a gyanútlan felhasználókat.

A hamis e-mailben vagy sms-ben, illetve telefonhívásban általában csomag átvételéhez vagy nem létező nyereményjáték, promóció, esetleg fiktív jótékonysági akció kapcsán kérik a címzett adatainak egyeztetését és/vagy a díj, esetleg adomány kifizetését, vagy fizetési késedelemmel kapcsolatos felszólítással fenyegetnek.

Mindig ellenőrizzük az e-mail címet (ez posta.hu-s domainra kell mutassan), valamint a posta telefonszámát, ami 06-30-344-4987.

Közben begördült egy újabb változás is a Magyar Postánál, amit a galériánkban leplezünk le.

Megérkezett az a változás a Magyar Postánál, ami már jó ideje lógott a levegőben. Innentől már biztos, hogy be is vezetik.
Kattints a további képekért!

A 60-as és 70-es évek szülötteinek biztos, hogy fel fog derülni az arca, de persze, nem zárjuk ki, hogy a kicsit korábban születettek is tudják miről van szó.

Leadfotó: MTI Fotó – Róka László

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.