Lifestyle

2024-től luxus lesz hazai fürdőbe járni: nyáron teljesen elszállnak a jegyárak

Lehangoló körképet nyújtott a hazai fürdők helyzetéről Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára.

Elképesztő mértékű drágulás

Az elmúlt két év során már hozzászokhattunk, hogy számos termék és szolgáltatás ára az egekbe szökött, és úgy tűnik, ez 2024 hátralévő részében sem lesz másképp. Az RTL Híradójának riportjából például kiderül, hogy idén a hazai fürdők jegyárai is drámai mértékben emelkednek majd meg. Úgy tűnik, mostantól tízezer forint alatt nem úszunk meg egy fürdőjegyet.

A január elsejétől megemelkedett víz- és csatornadíjak akár több tízmilliós pluszköltséget is jelenthetnek a fürdőknek, így a jegyek ára 10-15 százalékkal drágulhat.
Kattints a további képekért!

A Microsoft és a Google neve is előkerül ilyenkor. Megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelned!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....