A paradicsom az egyik leggyakrabban használt alapanyag a háztartásokban, mégis sokan helytelenül tárolják – főként azzal a szándékkal, hogy minél tovább friss maradjon. A legelterjedtebb tévhit szerint a hűtőszekrény a legjobb hely a paradicsomnak, pedig ez éppen ellenkező hatást válthat ki: megváltoztatja az ízét, és roncsolja a kellemes, lédús állagát is. A konyhai praktikákban jártas Emma, a Kitchen Mason alapítója most felfedte a titkot, és megosztotta, miért felejtsük el örökre, hogy a hűtőben tároljuk a paradicsomot, továbbá arra is kitért, ő mit javasol sokkal jobb alternatívaként.
1/4
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
A paradicsom az egyik leggyakrabban használt alapanyag a háztartásokban, mégis sokan helytelenül tárolják – főként azzal a szándékkal, hogy minél tovább friss maradjon. A legelterjedtebb tévhit szerint a hűtőszekrény a legjobb hely a paradicsomnak, pedig ez éppen ellenkező hatást válthat ki: megváltoztatja az ízét, és roncsolja a kellemes, lédús állagát is. A konyhai praktikákban jártas Emma, a Kitchen Mason alapítója most felfedte a titkot, és megosztotta, miért felejtsük el örökre, hogy a hűtőben tároljuk a paradicsomot, továbbá arra is kitért, ő mit javasol sokkal jobb alternatívaként.