A viszonylag rövid ideig tartó hűtés még nem rontja erősen az illóolajok termelését, a kutatók szerint nagyjából három nap a határ – viszont ez is csak a frissen vásárolt paradicsom esetén érvényes, amiről biztosan tudjuk, hogy korábban nem járt alacsony hőmérsékletű helyen. Szóval elvileg nem is kellene a hűtőbe tenni, viszont ha már oda tettük, akkor érdemes órákkal kivenni fogyasztás előtt, mert így ízletesebb lesz.
5/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
A viszonylag rövid ideig tartó hűtés még nem rontja erősen az illóolajok termelését, a kutatók szerint nagyjából három nap a határ – viszont ez is csak a frissen vásárolt paradicsom esetén érvényes, amiről biztosan tudjuk, hogy korábban nem járt alacsony hőmérsékletű helyen. Szóval elvileg nem is kellene a hűtőbe tenni, viszont ha már oda tettük, akkor érdemes órákkal kivenni fogyasztás előtt, mert így ízletesebb lesz.