Lifestyle

Ezzel a pár száz forintos trükkel örökre búcsút mondhatsz a párás ablakoknak, még mielőtt megjelenne a penész a lakásban

A hidegebb idő beköszöntével visszatér az örök probléma a legtöbb otthonban, méghozzá a páralecsapódás az ablakokon, ami sokszor penész kialakulásához vezet a lakásban. Cikkünkben most eláruljuk, mit tehetsz ellene!

Egyszerű, olcsó és hatékony

Ősszel és télen a hideg idő beköszöntével szinte az összes lakásban elengedhetetlen a fűtés használata, ez azonban egyből az ablakokon megjelenő páralecsapódáshoz vezet, mely során apró vízcseppek képződnek az üvegfelületeken, amikor a belső, meleg levegő a hideg üveget éri. Ezzel nem csupán az a probléma, hogy esztétikailag sem szép látvány, hanem hogy a penész kialakulásához is vezethet, ami mint tudjuk, számtalan egészségügyi probléma kiváltó oka. Szerencsére azonban léteznek már olyan trükkök, melyekkel búcsút inthetünk a párás ablakoknak, ezáltal pedig megakadályozhatjuk a penész megjelenését is otthonunkban. Galériánkban egy pár száz forintos házi praktikát mutatunk, amit mindenképpen megéri kipróbálni, ha eljön az ideje!

Sokan a modern, párátlanító készülékekre esküsznek, ha hatékony páramentesítésről van szó, azonban ezek az eszközök nem olcsók, és sok esetben nem is mindig olyan hatékonyak, mint amit az ember várna tőlük. Ha nem szeretnél sok pénzt költeni erre a problémára, akkor próbáld ki a következő oldalon található filléres trükköt, ami többek szerint éppen annyira hatásos, mint egy páramentesítő készülék.
Kattints a további képekért!

A hasznos, ámbár a házban igencsak idegesítő rovarok garantáltan nem jutnak be többé az otthonodba, ha ezt a trükköt alkalmazod.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A végső összecsapás végén eldőlt, hogy a döntőbe jutott négy legkiválóbb tanítvány közül ki az, aki a leginkább megérdemelte, hogy a fejére kerüljön a képzeletbeli korona.
Sztárok
II. Abdullah jordán király felesége állítólag hosszú évek óta nem hajlandó más parfümöt viselni, kizárólag kedvencét, ami egyébként bárki számára egyszerűen beszerezhető.
Lifestyle
A Skorpió új barátra vagy párra lel. Napi horoszkóp!