Lifestyle

Minden eddigi rekordot megdöntött az ötöslottó főnyereménye - Ilyen még nem volt a játék 67 éves történetében

Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.

Ilyen még nem volt az ötöslottó 67 éves történetében

A ötös lottón ezen a héten 6,45 milliárd forint a megnyerhető főnyeremény összege, amely a játék 67 éves történetének eddigi legnagyobb nyereményösszege – tájékoztatta ról a a nyilvánosságot a Szerencsejáték Zrt. Magyarországon ebben a lottójátékban az elmúlt évtizedekben 46 darab milliárd fölötti nyeremény talált gazdára, hatmilliárdot meghaladó jackpot pedig eddig csak egy alkalommal.

Az ismertetés szerint az ötös lottón több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, ennek köszönhetően már 6,45 milliárd forint várja a játékosokat.
Kattints a további képekért!

A hazai híresség sosem tartotta magát szerencsésnek, de most beütött a nyeremény a lottón.

Leadfotó: Szerencsejáték Zrt.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...