Ötleted sincs mit ajándékozz karácsonyra? Sebaj! Nekünk van!

Karácsony közeledtével az ajándékok kiválasztása az egyik legélvezetesebb „feladat”. Így hát azért, hogy az ünnepi készülődés még szerethetőbb és szórakoztatóbb legyen, idén a Palmolive is szuper karácsonyi csomagokkal készült! A természetes alapanyagokból, keleties illatokkal, gyümölcsös zamatokkal és édes aromákkal készült különleges csomagok éppen ezért hasznos és szép ajándékok lehetnek férfiaknak és nőknek egyaránt!

Ha most velünk játszol, Tiéd lehet a 3 db különleges Palmolive csomag egyike! Mutatjuk, hogy mit találsz bennük:

Palmolive „Purple Sensation” ajándékcsomag

A Palmolive Naturals Irresistible Softness tusfürdő (250 ml) és habfürdő (500 ml) az egzotikus virágok érzéki illatával öleli körül a testet. Hidratatálótejjel és 100%-ban természetes eredetű orchidea kivonattal gazdagított. A Palmolive Naturals Irresistible Softness folyékony szappan (300 ml) 100%-ban természetes eredetű orchidea kivonattal gazdagított szappanmentes készítmény. Lady Speed Stick Wild Fresia stick (45 ml) izzadásgátló csipkevirág aromával, jellemzően nem hagy fehér foltot.

Palmolive „Olive Complex” ajándékcsomag

Palmolive Naturals Ultra Moisturisation tusfürdő (250 ml), habfürdő (500 ml) és folyékony szappan (300 ml) 100%-ban természetes eredetű olíva kivonattal és vitamin komplex-szel gazdagított. Palmolive Naturals Ultra Moisturisation Long&Shine sampon (350 ml) antioxidáns és hajlágyító tulajdonságairól ismert olívakivonatot tartalmaz. Erősíti hajat és segít megelőzni a hajvégek töredezését. Hatását a hajhagymáktól a hajvégekig fejti ki, így haja lágy, fényes és élettel teli lesz.
Bőrgyógyászatilag tesztelt termékek.

Palmolive „Milk and Honey” ajándékcsomag

Palmolive Naturals Nourishing Delight tusfürdő (250 ml), fürdőhab (500 ml) és folyékony szappan (300 ml) hidratálótejjel és 100%-ban természetes eredetű méz kivonattal gazdagított. Bársonyosan gazdag formulája segít táplálni bőrét. Bőrgyógyászatilag tesztelt termékek.

Oldalak

Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...
Sztárok
Futótűzként terjed az interneten egy réges-régi interjú, mely még karrierje hajnalán készült a világsztárral. Mai szemmel nézve is meghökkentő, hogyan vélekedett akkor hollywoodi kolléganőiről az 54...
Lifestyle
Az Ikrek már nem sokáig lesz szingli. Napi horoszkóp!