Lifestyle

Ezek az őszi csodaszerek a megfázás enyhítésén túl a fogyást is beindítják

Minden vágyad, hogy megszabadulj a súlyfeleslegtől, de közben arra is szeretnél figyelni, hogy az őszi megfázós időszakban elegendő vitamint vigyél a szervezetedbe? Akkor ezt a csodatévő italt neked találták ki.

Vitamindús zsírégetés

A keverék elkészítéséhez nem lesz szükséged másra, mint egy nagyobb darab gyömbérre, egy friss citromra, 2 teáskanál mézre és vízre. A gyömbért reszeld le, főzd kb. 3-5 percig, majd szűrd le, és hagyd kicsit lehűlni! Öntsd bele a gyömbér levét egy átlagos, nagyjából 2,5 dl-es pohárba! Majd facsard bele a citrom levét, add hozzá a mézet és a vizet (értelem szerűen annyit, amennyi feltölti a bögrét), és keverd össze! Ezután már csak annyi a dolgod, hogy felhörpintsd az italt - a legjobb, ha reggeli előtt teszed, hiszen így már a nap kezdetén felpörgeted az anyagcserédet.

citrom gyömbér tea megfázás ellen gyümölcs vitamin

Miért pont ezek az összetevők lesznek a segítségedre? Lapozz és mutatjuk!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.