Lifestyle

Országos szintű az üzemanyag-vészhelyzet: Vannak, akik szomszédos országokba járnak át tankolni, egyre dőlnek ki a hazai kutak

Mostanra már országos szintű vészhelyzetről beszélhetünk.

Nagyon aggasztó a helyzet

A Telex több forrásból és olvasóiktól is arról értesült, hogy vasárnap estére a fővárosban és országszerte is kifogytak a benzinkutak az üzemanyagból, csak néhány kúton járhatnak szerencsével az autósok. A helyzetet csak fokozza, hogy a MOL a héten egyáltalán nem szállított üzemanyagot több száz független kisebb benzinkútra. A Shell-nél korlátozást vezettek be, a 95-ös benzinből legfeljebb 20, gázolajból legfeljebb 50 ezer forintig tankolhattak az autósok.

A Telex egy listát is közölt, melyen megmutatták, milyen állapotok uralkodnak egyes benzinkutakon, azonban ez csak a vasárnap esti helyzetről fest képet, és nagy eséllyel ez a napokban nem jó irányba fog változni. Kérdéses, hogy a kormány lép-e valamit az ügyben, eltörli-e a az üzemanyag ársapkát, melynek bevezetése mérsékelte az üzemanyaghiányt.

Forrás: Telex Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...
Fashion&Beauty
A budapesti fashion weeken nemcsak a bemutatókon láthattunk izgalmas ruhakreációkat, de a magyar sztárok is igen különleges darabokban érkeztek a show-kra.
Utazás
A több ezer halálos áldozatot követelő földrengéssorozat legdrámaibb fotói a törökországi Kahramanmaras tartományban készültek.