Lifestyle

Idős párok árulták el az örök szerelem receptjét

Ezek a legfontosabb tanácsok, amiket tényleg érdemes megfogadni.

A végtelenbe és tovább

Szinte mindenki olyan szerelmet szeretne, ami az idők végezetéig kitart, de a valóság ezzel szemben sokszor teljesen más: csalódunk a másikban, magunkban, majd továbbállunk. Ez egyáltalán nem helyes, hiszen volt annak oka, hogy egymásba szerettünk, valószínűleg az, hogy csak a jót láttuk meg a másik félben. Csakhogy évek múltán is ezt kellene meglátnunk a másikban. Érdemes meghallgatni néha olyan emberek tanácsát is, akiknek a példája megmutatja, hogy létezik az örök szerelem. Noha nehéznek tűnik az évek során kitartani egymás mellett, mégis lehetséges, ha szem előtt tartunk néhány egyszerű szabályt. Lapozz és mutatjuk.

szerelem, párkapcsolat, örök szerelem, titok, praktikák, tippek, idő párok, vallomás, igaz szerelem

Lapozz, az örök szerelem receptéért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.