Lifestyle

Ezzel a „csodaitallal” lassíthatod az öregedést: idd minden reggel éhgyomorra, és ledöbbensz majd attól, amit tapasztalni fogsz!

Ha te sem szeretnéd, hogy a ráncok idő előtt megjelenjenek az arcodon, a nyakadon és a dekoltázsodon, akkor érdemes beépítened ezt a hihetetlen hatású turmixot a reggeli rutinodba.

Éveket is letagadhatsz majd a korodból, ha ezt iszod

Az öregedés jeleit, főleg a ráncokat egyik nő sem szeretné idő előtt látni magán, így a legtöbben már korán elkezdenek tenni az ellen, hogy a mély redők megjelenjenek bőrükön. Persze a ráncok kialakulásánál fontos szempont a genetika, az életmód, valamint a káros szenvedélyek is, amelyek mind hatással vannak bőrünk egészségére és szépségére, de természetesen egy jó bőrápolási rutin kialakítása is nagy szerepet játszik abban, hogy az öregedés látható, kevésbé kedvelt jelei ne üssék fel ideje korán a fejüket. Ám ahogy a Mindmegette is írja, tehetünk még valamit, amivel lelassíthatjuk ezt a folyamatot: ennek érdekében érdemes minden reggel meginni egy pohárral éhgyomorra egy bizonyos turmixból, amire egy brazil testépítő, Andréa Sunshine is esküszik, aki bár 53 éves, de simán letagadhatna 20 évet is a korából, ami állítólag ennek a „csodaitalnak” köszönhető. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Andréa szerint a reggeli turmixa segít abban, hogy energikusan induljon a nap, valamint még arra is képes, hogy az öregedést késleltesse. De vajon mi kell hozzá? Lapozz, és megtudhatod!
Kattints a további képekért!

A tojás nagyon jó tápértékű alapanyag, melyből rengeteg féle ételt készíthetünk. Megfelelő tárolására fokozottan kell ügyelni, ugyanis könnyen az egészségünk láthatja kárát, ha nem így teszünk.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.