Lifestyle

Orbán Viktor elárulta, létfontosságú, mindenkit érintő dologról dönthet ma a kormány: Ez a téma kerül napirendre a kormányülésen

Ma kormányülést tartanak és Orbán Viktor azt is elárulta, milyen fontos téma kerül terítékre.

Rezsicsökkentés?

"Indul a kormányülés. A brüsszeli szankciók miatt egész Európában elszálltak az energiaárak. Magyarországon rezsicsökkentéssel védjük a családokat!" - ezt írta Orbán Viktor miniszterelnök ahhoz a poszthoz, melyben bejelentette, hogy kezdődik a kormányülés.

Ezek alapján nem nehéz arra következtetni, hogy a kormányülés elsődleges témája a rezsicsökkentés kérdése lehet, hiszen így, hogy egyre hidegebb van és lesz is még, nemsokára égető problémát okoz majd a lakosság jelentős részének az, hogy melegen tudják tartani az otthonaikat, hiszen az energiaárak az egekbe szöktek. Orbán Viktor a posztjában leszögezte, a magyar kormány kitart a rezsicsökkentés mellett, azonban elképzelhető, hogy további változtatásokat eszközölnek majd.

Forrás: ATV.hu Fotó: Facebook

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.