Lifestyle

Folyamatosan ezeket a számokat látod? Lehet, hogy az őrangyalod próbál üzenni neked

Mindenkinek van védőangyala, és előfordulhat, hogy a tied már meg is próbált kapcsolatba lépni veled.

Az üzenet néha számok formájában érkezik

Te hiszel az angyalok létezésében? Ők azok a megfoghatatlan, nem evilági lények, akiknek céljuk, hogy gondunkat viseljék, vigyázzanak ránk, és megóvjanak attól, hogy hibát kövessünk el. Sokszor próbálnak velünk kapcsolatba lépni, de mivel nem képesek az emberi kommunikációra, nem biztos, hogy elsőre észrevesszük az általuk küldött jeleket. Az egyik módszerük a számokon alapszik: ha ismétlődő számmisztikát látsz – például pont 5:55-kor nézel rá az órára, majd a boltban 555 forintos terméket választasz ki –, könnyen lehet, hogy az őrangyalod üzenni próbál valamit. De vajon mit jelentenek ezek a számok és a furcsa, ismétlődő minták?

1-es jelentése: új vállalkozások Ha sokszor látod az 1-est, azt jelenti, meg kell tanulnod bíznod önmagadban és a képességeidben, különben nem leszel sikeres. Ez a szám azt is jelzi, hogy új tapasztalatok várnak rád, és nagy esélyed van arra, hogy az álmaid valóra váljanak. Figyelj a megérzéseidre!
Kattints a további képekért!

Nem mindig egyszerű felismerni, ha egy földi angyallal találkozunk, pedig ezek a különleges lények folyamatosan küldik felénk az egyértelmű jeleket.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Filantropikum

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.