Lifestyle

Elegáns karácsonyi ajándék szeretteidnek vagy üzleti partnereidnek? Már mutatjuk is!

Van egy jó hírünk az olyan elegáns és hasznos ajándékokat keresőknek, amiknek mindenki örülhet, bátran lehet őket ajándékozni barátoknak és ügyfeleknek egyaránt. A Waterdrop SNOW kollekciója és karácsonyi csomagja valódi segítség az adventi rohanásban, ami még ráadásul személyre is szabható.

Egy korty karácsony

A SNOW Microdrink a karácsony ízvilágát eleveníti meg; tökéletes kombinációja az áfonyának, a szedernek és az almának. A karácsonyi csomagolást kapott italkocka kizárólag az ünnepi időszakban érhető el, és a waterdrop® exkluzív karácsonyi csomagjában is megtalálható.

Az újrafelhasználható ajándékdobozba emellett egy Microdrink kóstolócsomag és egy választható üveg- vagy rozsdamentes nemesacél kulacs is került. A Microdrink italkockák gyümölcsökből, fűszerekből és gyógynövényekből készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, laktóz- és gluténmentesek, így számos diétába beilleszthetők és gyerekek is bátran fogyaszthatják. A finoman kidolgozott virágmintákkal választható üvegkulacsok hő- és karcállóak, emellett neoprén védőtokot is kaptak, így szállításuk biztonságos és a hőtartó képességük is kiváló. Az egyszínűben és virágmintákkal is kapható, vákumszigetelt rozsdamentes nemesacél kulacsok 6 órán át tartanak melegen és 24 órán át hidegen. Minden kulacs elegáns bambusz vagy nemesacél kupakkal kapható.

A waterdrop® SNOW kollekció és karácsonyi csomagok már elérhetők a waterdrop.hu oldalon.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.
Sztárok
Ismert tény, hogy Sir Elton John nagyon közeli barátságot ápolt Diana walesi hercegnével, sőt a temetésén is fellépett. Azt azonban csak kevesen tudják, hogyan indult kettejük kapcsolata.