Olyan fergeteges volt a hangulat, hogy még a föld is beleremegett – Ilyen volt a 2022-es Balaton Sound

Sztárok „hada” vette be idén Zamárdi szabadstrandját, a két év után újraéledt Soundon mindenki remekül érezte magát. Többen még a koncertjük után a buliba és a Balatonba is fejest ugrottak.

A sztárfellépők vagy a fesztiválozók imádták jobban a fesztivált?

Balaton Sound 2022 fesztivál Zamárdi nyár június július Magyarország fellépők

Forrás: Balaton Sound

Hatalmas hangulattal tért vissza a Balaton Sound, ahol óriásit buliztak a fesztivál idei sztárjai. Kik a saját show-jukat turbózták fel, mások a fellépés után indultak bele az éjszakába a Balaton-parton.

Martin Garrix már korábban is hangoztatta, hogy a Sound az egyik kedvenc fesztiválja és idén már több napot is eltöltött Zamárdiban. Fellépése másnapján a Balatonra hajózott ki egy vitorlással, amiről hatalmasakat ugrált a magyar tengerbe, majd este több helyszínen is látták, így Paul Kalkbrenner és Fisher buliján is feltűnt a világ második legjobb DJ-je.

Martin Garrix Balaton Sound fellépő koncert buli party hangulat fesztivál fesztiválszezon dj

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Itt járt a világ negyedik legjobb lemezlovasa is. Alok egy világpremierrel készült Európa legmenőbb vízparti fesztiváljára, ahol Ella Eyre közreműködésével először adta elő élőben új számát, a Deep Down című nótát. Ella Eyre is ismerősként érkezett hazánkba és ismét kijelentette, hogy nagyon szereti Magyarországot.

„My second home”

Timmy Trumpet pedig lassan már magyar, bár a nyelvet még töri. Ez egy videóból is kiderült, amikor mindenáron igyekezett egy magyar szót kimondani, de egyelőre csak az „egesz- f*ckin’ – seggedre” szaladt ki a száján. Timmy a koncertjén egy nagy bulit csapott Lakatos Márk szülinapja alkalmából és névadó rézfúvós hangszerén elfújta a divatmegmondónak a Happy Birthday To You ismert dallamát.

Pumped Gabo is visszatért a Soundra. Hét éve innen katapultált a magyar hírességek sorába, azóta minden évben visszatért és úgy tűnik, hogy a két év szünet komoly hiánybetegséget okozott neki, mert nagyon nagy elánnal vetette be magát a buliforgatagba, miután letérdelt és megcsókolta a Sound földjét. A fesztivált akkor hagyta el, amikor követőinek nagy csoportjával bevonult egy közeli szupermarketbe, a megszokott félmeztelen, kidolgozott felsőtesttel.

Egy vihar sem állhatott a hatalmas parti útjába

A forró hangulatot péntek este egy hatalmas vihar igyekezett lehűteni. Az estére megérkező orkán erejű szél miatt a szervezők, a fesztiválozók biztonságának érdekében, rövid időre leállították a koncerteket. Alig másfél óra kényszerű szünet után azonban újra beindult a buli és a szervezők úgy alakították a programokat, hogy – két fellépés kivételével – az eredeti koncertsort élvezhettük reggelig – írta közleményében a Balaton Sound.

Földrengést okoztak a fesztiválozók

Akkora bulit csinált a Sziget Kft., hogy még a a szeizmográfot is megmozgatta.

„2 év kihagyás után újra dübörög Zamárdiban a zene, egyszerre ugrálnak a rajongók. Jól látszik az Obszervatórium tihanyi mérőállomásán a fesztivál földrengető hatása”

számolt be oldalán a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium a Sound hatásáról.

Balaton Sound 2022 fesztivál Zamárdi nyár koncertek Dj énekes sztárfellépő line up

Forrás: Balaton Sound

Két év szünet után nagy nemzetközi sztárokkal tér vissza Európa egyik legnagyobb presztízsű vízparti elektronikus zenei fesztiválja: szerdától vasárnapig vár a Balaton Sound.

Leadfotó: Balaton Sound

Oldalak