Napi horoszkóp: A Mérleg legyen óvatos, mert meglophatják, de legalábbis anyagi kárt okozhatnak neki - 2022.07.04.

A Bika életében véget ér egy szakasz és új fejezet veszi kezdetét. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Ma igyekezz lehetőleg minél több időt mozgással tölteni. Itt a nyár, menj el úszni, sétálni! Ma mindent, amit magadért teszel az sokszorosan megtérül számodra. Egy kiadós mozgás nemcsak az egészségedre van jó hatással, hanem a lelkedre is.


IV.21. - V.20.

Bika

Egy nagyon pozitív napra számíthatsz, és a mai naptól kezdve végre már csak előretekinthetsz, és nem üldöznek a múlt démonai. Végre sikerült lezárnod a múltadat vagy a befejezetlen dolgaidat. Mostantól csak a jelennel és a jövővel foglalkozz, a terveidbe pedig azonnal vágj bele!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Túl sok mindent akarsz egyszerre megoldani. Ma akkor jársz jól, ha pihenéssel, feltöltődéssel töltöd a napot, mert hamarosan minden erődre, kitartásodra szükséged lehet. Kapcsolj ki mindent és foglalkozz csak saját magaddal!


VI.22. - VII.22

Rák

Ma bármennyire is elfoglalt vagy, ne feledkezz el valakiről, akinek most nagy szüksége van a támogatásodra. Szánj rá egy kis időt, valószínűleg nem pénzügyi segítségre van szüksége, hanem csak néhány jó tanácsra, bátorító szóra.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma elbizonytalanodhatsz, amikor valaki, akivel feszült volt egy ideje a viszonyod, lépéseket tesz feléd, hogy helyreállítsa veled a kapcsolatát. Amennyiben, van még benned sértettség vagy megbántottság, tedd félre, és próbálj meg nyitottan közeledni hozzá.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma nem lesz könnyű dolgod, mivel egy olyan döntés előtt állsz, amikor nehéz eldöntened, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass. A legfontosabb tisztázandó kérdés az: minden információt megszereztél ahhoz, hogy a megfelelő döntést tudd meghozni?


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nagy lehet a balesetek, a lopások és az anyagi kár lehetősége a mai nap folyamán. Próbálj meg fokozottan odafigyelni az értéktárgyaidra, főképpen a közlekedésben legyél elővigyázatos! Mielőtt elindulsz otthonról győződj meg, hogy mindent gondosan bezártál.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Pontosan tisztában vagy azzal, hogy szükséged van a másokkal való együttműködésre, mégis nehezedre esik mostanában az alkalmazkodás. A környezeted és a szeretteid tisztában vannak vele, hogy ami a szíveden, az a szádon, ám most jobban járnál, ha visszafognád az indulataidat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Váratlan helyzetek adódhatnak a mai nap folyamán. Addig nincs nagyobb baj, amíg képes vagy alkalmazkodni a változó körülményekhez. Figyelj arra, hogy ne reagálj indulatosan akkor sem, ha valaki gorombán vagy ellenségesen közelít feléd.


XII.22. - I.20.

Bak

Remekül együtt tudsz működni másokkal a saját céljaid érdekében. Jól bírod a kemény munkát és a kitartást igénylő feladatokat. A mai napon már csak arra kellene figyelned, hogy kissé önzetlenebbül és tapintatosabban viselkedj!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma az érzelmeid uralkodnak a józan eszed helyett. Ez önmagában még nem is lenne probléma, de azért ügyelj arra, hogy ne mondj olyat, amit később megbánhatsz. Néha ki kell engedni a felgyülemlett feszültséget, de a bántó véleménynyilvánítás előtt gondold át mondanivalódat!


II.21. - III.20.

Halak

Boldogan adsz tanácsokat és segítséget másoknak. Ismerőseid, barátaid örömmel veszik támogatásodat, segítségedet. Vigyázz azonban, nehogy kihasználják jóindulatodat! Néha legyél kicsit önzőbb, húzd meg a határt és ezt tudasd is velük.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak