Október havi szerelmi horoszkóp: A Kos kapcsolatán most égi áldás van

A Kosnak most a kapcsolatrendszerére kell támaszkodnia. Íme októberi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Amennyiben október hónapban szeretnéd összekötni pároddal az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed, mert ezen most égi áldás van. Végre olyan kerékvágásban folytatódhat az életetek, amire már régóta vágyakoztok. Ha egyedülálló vagy, akkor nagy eséllyel a sors egy olyan személlyel hoz össze, aki nagy hatást gyakorol rád és talán egy életre szóló kapcsolat is lehet belőle.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Magánéletedben olyan változásra van kilátás október hónapban, amely miatt teljesen átalakul az életed és más szemmel tekintesz a világra. Előfordulhat, hogy belebonyolódsz egy olyan kapcsolatba, amelyet nem akarsz vagy nem tudsz felvállalni. Előfordulhat, hogy, aki után sóvárogsz, az nem is olyan elérhetetlen. Bárhogyan is alakuljon, itt az ideje, hogy megtedd azt a bizonyos régóta halogatott lépést.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Szerelmi életedre a változatosság lehet a jellemző, ebben nagy szerepe lehet az internetnek, egymást követhetik az izgalmas levelezések, majd a találkozók. Ha egyedülálló vagy, akkor kevés az esély, hogy ebben a hónapban megtaláld az igazit. Viszont ezek a beszélgetések, találkozások nagy tanulsággal szolgálhatnak, egyre inkább kirajzolódik, milyen párra van szükséged. Ha van párod, akkor most új oldaláról ismerheted meg, ami által újból fellángol köztetek a szerelem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Október hónapban felütheti fejét a féltékenység, ami a kapcsolatotokat próbatétel elé állíthatja. Ezért különösen fontos az egyértelmű kommunikáció, mert különben elfajulhatnak a viták és félreértések. Előfordulhat, hogy egy harmadik személy próbál befurakodni közétek. Ez egy komoly próbatétel lehet, viszont nem érdemes kockáztatni, mert ebből az új ismeretségből flörtnél több aligha valószínű.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nagy "vadász" hírében állsz, de néha azért neked is szükséged van arra, hogy levadásszanak, meghódítsanak, harcoljanak a kegyeidért, akarjanak, küzdjenek érted. Ebben a hónapban engedd ki a kezedből az irányítást, legalább a hónap első felében - hagyd, hogy szeressenek, kényeztessenek. Ha van párod, akkor itt a megújulás lehetősége, most új alapokra helyzehetitek a kapcsolatotokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Engedd, hogy megváltoztasson a szerelem, hogy végre a felszínre kerülhessenek azok az érzéseid, amelyeket mélyen elrejtettél magadban. Október 11-e körül nagyon jól ráérzel párod motivációjára, érzéseire, vagy esetleg éppen arra, hogy miért nincs állandó kapcsolatod. Ahhoz, hogy megtaláld a boldogságot, a hitedet kell megtalálnod a szerelemben, magadban, a párodban, a világban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Érdemes az első héten kicsit elgondolkodnod magadról, a vágyaidról, majd átértékelni, hogy valóban ennek megfelelően éled-e az életedet. Mennyi a megalkuvás, a mások elvárásainak való megfelelés és mennyit teszel magadért, a saját boldogságodért? Ideje, hogy felrázd magad és kezedbe vedd a saját sorsodat, mert nem fogja helyetted megtenni senki. Rá fogsz jönni, hogy mennyire vonzó vagy, amikor magabiztos vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nagyon tudsz szeretni, csak ezt nagyon nehezen tudod kimutatni, állandó félelemben élsz, hogy mások megsebezhetnek. Ha fontos a párod, akkor mondd el neki, hogy mennyire fontos számodra, de azt se titkold, ha valami nagyon zavar téged. Amennyiben keresed az igazit, akkor lépj ki az elefántcsonttornyodból. Semmire nincs garancia az életben, ha boldog akarsz lenni, akkor muszáj megkockáztatnod a csalódás lehetőségét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Bármennyire is fontos számodra, hogy a saját utadat járd, szükséged van egy társra, egy biztos pontra az életedben. Hiába próbálod titkolni, szükséged van arra, hogy szeress és viszont szeressenek. Ebben a hónapban megtapasztalhatod, hogy a szerelem nem csak szenvedélyből áll, az igaz szerelem a mindennapokban mérettetik meg, a másikra való odafigyelésban, gondoskodásban, nem pedig a nagy szavakban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Egy kapcsolat akkor működik jól, ha egyenrangú, ezért figyelj rá, hogy a párod érezze, hogy az ő véleménye, akarata is számít. Beszéljétek meg, ha valamelyikőtökben sérelem van ezen a téren. A jegyedben haladó Plútó október 7-én újból előre indul, ez remek lehetőséget teremt, hogy tisztázzátok a problémákat, félreértéseket. Ha éppen párt keresel, itt az ideje, hogy összeszedd a bátorságodat és teremtsd meg az alkalmat az ismerkedésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy félretedd az előítéleteidet, a fejedben létező korlátaidat. A jegyedben haladó Szaturnusz és Jupiter olyan helyzetekkel szembesíthet ebben a hónapban, amikor kénytelen leszel szembenézni saját érzéseiddel, a párodhoz fűződő viszonyoddal és konfliktusaiddal. Sok beszélgetésre, egymás iránti figyelemre lesz szükségetek. Ha keresed a párod, akkor engedd el most ezt a dolgot, inkább csak élvezd az életet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Október hónapban ismerkedős, szerelmes időszakra számíthatsz, feltéve, ha nem hagyod, hogy a lustaságod győzzön. A Jupiter már a küszöbödön áll, hamarosan megérkezik a jegyedbe, itt az ideje, hogy több energiát fektess a magánéletedbe, az érzelmeid kimutatásába - hidd el, a párod hálás lesz érte. Ha egyedül élsz, akkor 18-a környékén egy utazás, egy baráti társaság vagy egy tanfolyam, továbbképzés adhat esélyt egy olyan találkozásra, amelyben már régóta nem volt részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak